Bij de Portland Poema’s hebben we momenteel 1 Softbal Dames team voor spelers vanaf 20 jaar.
Het team traint op dinsdag.


 • Klaverjassen bij de Poema’s
  De try-out avond was leuk en smaakt naar meer, dus als je ook op klavers & azen ‘aast’? Kom dan gezellig meekaarten op vrijdagavond 10 maart. Voor beginners willen we ook een tafel starten, dus heb je het al jaren niet gedaan (fietsen verleer je ook niet) of wil je… Read more.
 • Landelijke BeeBalldag 2023
  Tot onze trots kunnen we eindelijk gastvereniging zijn van de Landelijke BeeBall dag 2023.We kijken er enorm naar uit en hopen heel veel Beeballertjes te mogen verwelkomen op Rotterdam Zuid. Houd deze pagina in de gaten voor meer informatie of mail naar beeball@portlandpoemas.nl Wil je meedoen? Aanmelden kan via de… Read more.
 • Zonnestralen bij de Landelijke G-Honkbaldag
  Er was regen, VEEL regen…. Dat drukte de pret bij de zonnestraaltjes van het G team allerminst op hun Landelijke G honkbaldag! Het G team van de Hilversum Hurricanes heeft deze regenachtige editie de landelijke wisselbeker gewonnen. De prijs werd uitgereikt door Bill van der Hout, voorzitter van de Portland… Read more.
 • Try-out Peuter-honkbal
  De komende paar weken gaan we Peuter-honkbal uitproberen, dus als jullie nog kids weten (van 2 t/m 6 jaar) die lekker spelenderwijs willen bewegen dan zijn ze van harte uitgenodigd. Ook eventuele hulp is welkom op de woensdagmiddag van 16-17 uur 🙃⚾🥎… Read more.
 • Landelijke G-Honkbaldag 2022
  Op 18 september 2022 is de jaarlijkse G-honkbal dag!De Poema G-tjes zijn dit jaar gastheren op 18 september van de Landelijke G-Honkbaldag.Er is superveel te zien en er zijn ook nog leuke kraampjes aanwezig. Komt u een kijkje nemen en zelf een balletje slaan? Wanneer u ook wilt u komen… Read more.