Voor het meedoen aan de Portland Poema’s Puzzeltocht 2021 (hierna: Puzzeltocht) zijn een aantal aanvullende voorwaarden gebonden. Dit betreft een aanvulling op het Privacybeleid en de Algemene Voorwaarden.

Meedoen aan deze Puzeltocht is geheel voor eigen risico. De puzzeltocht is bedoeld voor kinderen een de leeftijdscategorie van de basisschool, maar het staat een ieder vrij om mee te doen, ongeacht de leeftijd.

Wij adviseren om kinderen onder de 16 jaar enkel begeleid t elaten deelnemen aan deze Puzzeltocht.

Wij registreren enkel de naam en emailadres van de deelnemers(s) in een database en geven per deelnemer een uniek Spelnummer uit die we hieraan koppelen.

Dit spelnummer is het identificatienummer die met elk digitaal ingevoerde antwoord meegegeven wordt.
De antwoorden worden niet opgeslagen in een database en worden enkel gemaild naar een separaat emailadres (puzzeltocht@portlandpoemas.nl) dat alleen toegankelijk is voor de organisator(en) van het spel.

Door de antwoorden per Spelnummer bij elkaar op te tellen wordt een score bepaald door de organisator(en). Enkel wanneer een Spelnummer een prijs toegekend kan krijgen door een hoge score, zal een van de organisatoren de bijbehorende Naam en Emailadres erbij zoeken in de database.

Standaard zullen wij max. een half jaar na afloop van de Puzzeltocht alle gegevens wissen uit de database en emailserver.
Uiteraard staat het iedere deelnemer vrij om ene verzoek tot verwijdering in te dienen. Wanneer dit verzoek gedaan wordt vóórdat prijzen zijn toegekend, dan is het helaas niet mogelijk om de prijs aan de juiste delenemer uit te reiken en zal de prijs aan het Spelnummer met de eerstvolgende hoogste score lager dan die van het verwijderde Spelnummer worden toegekend.