Laatste Nieuws

Klaverjasavond: 27 mei

news-image

Beste kaartliefhebbers,

Vrijdagavond 27 mei is het weer zover. Dan vind er in ons clubgebouw een Klaverjasavond plaats. De deur gaat om 19.00 uur open en het klaverjassen start om 19.30 uur. Iedereen mag meedoen aan het klaverjastoernooi, dus ook de buren, opa of oma. Aanmelden kan vanaf nu tot 25 mei door een e-mailtje te sturen met het onderwerp Klaverjassen 27 mei naar activiteiten@portlandpoemas.nl. Geef in de e-mail even aan wie mee komt doen. 

                                 Tot de 27e!!!

                              


De 28e Haarlemse honkbalweek

news-image

Van 15 t/m 24 juli dit jaar vind de 28e editie van de Haarlemse honkbalweek plaats. Klik hier voor de link naar het wedstrijdschema van het toernooi.

Voor iedere honkballiefhebber een aanrader om een keer één of meerdere wedstrijden te gaan bekijken.


EK Honkbal 2016

news-image

Van 9 t/m 18 september vindt het EK honkbal in Nederland plaats op het Sportpark van de Pioniers. Wil je ook een wedstrijd gaan bekijken van de beste honkballers die Europa te bieden heeft? Hierbij de link naar het speelschema. Inmiddels is de kaartverkoop gestart. Klik hiervoor op deze link.


Lustrumfeest Poema's niet op 21 mei

news-image

Tijdens de laatste Algemene Leden Vergadering is 21 mei 2016 gekozen tot de dag waarop het Lustrumfeest van de Poema's plaats zou vinden. Nu blijkt dat 21 mei toch te kort dag is om alle gewenste activiteiten zorgvuldig voorbereid plaatst te kunnen laten vinden. Hierdoor zal het Lustrumfeest dus niet op 21 mei plaatsvinden. Het Lustrumfeest zal in combinatie met de familiedag in oktober gevierd gaan worden. In de komende maanden zullen wij jullie hier nader over informeren. Wij gaan ervan uit dat jullie begrip hebben voor de verschuiving. Een niet helemaal geslaagd feestje is naar ons idee niet wat bij een Lustrumfeest past.


Chris Beeckman geselecteerd voor Little League R'dam!

news-image

Chris Beeckman van ons Aspiranten 2 team heeft te horen gekregen dat hij is geselecteerd voor het Little League team Rotterdam. Dit betekent dat hij mee mag spelen tijdens het Nederlands kampioenschap. Proficiat Chris!
Wat zijn wij trots op jou zeg (en ook een beetje op de coach van Aspiranten 2). Heel veel succes op 18 en 19 juni en hopelijk winnen jullie het NK en mogen jullie ook spelen bij het EK (en wellicht ook WK in Amerika)?


Portland Poema's Run for KIKA

news-image

Op de Algemene Leden Vergadering van begin dit jaar opperde Aldrik Reigina, trainer/coach van Aspiranten 1, het idee om namens de Portland Poema’s met een team mee te doen aan ‘Run for KIKA”. Een initiatief dat wij als vereniging natuurlijk niet aan ons voorbij kunnen laten gaan. Doe mee! En klik op "Lees meer" voor meer informatie.

Lees meer

KNBSB organiseert 3 mei een honkbaldag bij de Orioles!

In opdracht van de KNBSB zal RUB (Rotterdam United Baseball) tijdens de meivakantie in de regio Rotterdam weer een honkbaldag organiseren voor de jeugd. Onder leiding van verschillende tophonkballers zal in de ochtend een aantal honkbal fundamentals getraind worden. Na de lunch zullen er teams gemaakt worden en worden de honkbal skills in de praktijk gebracht in één of meerdere wedstrijden. De meitour is bedoeld voor spelers die geboren zijn in de jaren 2001 t/m 2007 en zal gehouden worden op 3 mei 2016 bij de Orioles te Bergschenhoek. Via deze link kun je je inschrijven voor de meitour op 3 mei 2016. Ongeveer een week voor de trainingsdag ontvang je aanvullende informatie. Heb je interesse, schrijf je dan snel in! Het zou jammer zijn als je niet mee kunt doen omdat de inschrijving vol zit

Omdat aan de honkbaldag geen kosten verbonden zijn, willen wij als Portland Poema's graag een goed doel aan de inschrijving koppelen. Daarbij willen wij aansluiten bij de Baseball Against Cancer actie waar de honk- en softbaldag in Hoofddorp aan gekoppeld is. Dus als je besluit om je voor de honkbaldag in te schrijven, dan waarderen wij het als vereniging zeer, als je een bedrag van EUR 10 bij de kantine in een dichte envelop af wilt geven in de strijd tegen kanker. Schrijf hier dan KWF en jouw naam op. De opgehaalde donaties zullen wij bij de honkbaldag 'Baseball Against Cancer' aanbieden als donatie voor het KWF. Zie voor meer informatie: http://www.baseballagainstcancer.nl.


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18