Laatste Nieuws

Feestwedstrijd Neptunus

Beste honkballiefhebber,

Het is weer tijd voor de jaarlijkse feestwedstrijd bij Curaçao Neptunus! Op zondag 26 juni start deze hoofdklasse wedstrijd van Curaçao Neptunus om 14 uur tegen HCAW uit Bussum. Naast gratis toegang is er voor iedereen gratis popcorn, een suikerspin en voor de kids is er o.a. een springkussen en de mogelijkheid om een echte honkbal Tattoo te laten zetten.

Dus... spreek met je teamgenoten af en kom lekker meegenieten in het Neptunus Familiestadion (Abraham van Stolkweg) van een middag Tophonkbal. Natuurlijk zijn je ouders, broers, zusjes, nichtjes, neven, opa's, oma's en de buren ook welkom!

Gratis kaarten zijn te bestellen via: Feestwedstrijd@neptunussport.com
Groeten van Linda van Aalen
Baseball Vriendenclub Neptunus
Curaçao Neptunus


Team Portland Poema's Runs for KIKA

news-image

Honkbalvrienden,

Zoals jullie waarschijnlijk weten gaat Team Portland Poema's deelnemen aan de Run for KIKA. Het is inmiddels bijna zover. 26 juni gaat Run van KIKA namelijk in het Zuiderpark van start. Het team heeft inmiddels al bijna EUR 600 aan sponsorgeld bij elkaar verzameld. En dat is natuurlijk helemaal geweldig. Maar het zou natuurlijk geweldig zijn als Team Portland Poema's, met een mooie eindsprint van de sponsors, nog meer centen bij elkaar zou kunnen brengen in de strijd tegen Kinderkanker. Komen jullie het team aanmoedigen in het Zuiderpark de 26e?

Willen jullie nog een bijdrage leveren, klik dan op de "Lees meer" knop!
STEUN TEAM PORTLAND POEMA'S
Alvast bedankt voor jullie donatie.

Lees meer

16 juli Kapsalon (Mixed Slowpitch) toernooi HSV Saints

news-image

AANMELDEN KAN NOG IN DE MAAND JUNI - GEEF JE SNEL OP!

Op 16 juli 2016 organiseert HSV Saints het senioren SlowPitch toernooi "Kapsalon". Het team moet bestaan uit minimaal 3 dames. Een ideale mogelijkheid dus om onze eigen softbalsters eindelijk onder de naam van de Poema's te kunnen laten spelen. Daarnaast is het ook een leuke kans voor de dames die eigenlijk ook willen softballen, maar die zichzelf hier nog niet helemaal van overtuigd hebben. Gezien de beloning van een BBQ/Kapsalon na het spelen lijkt het vinden van mannelijke deelnemers ook geen issue te moeten zijn. Als je aan het toernooi mee wilt doen, geef je dan op via Activiteiten@portlandpoemas.nl. Klik op "Lees meer" voor meer informatie van het toernooi.

Lees meer

Nacht van de vluchteling - Help Angela haar doel te halen!

news-image

NOG MAAR 1 NACHTJE SLAPEN EN DAN IS HET ZOVER, GEVEN JULLIE ANGELA DE EXTRA BOOST DIE VLUCHTELINGEN ZO GOED KUNNEN GEBRUIKEN?!

Wist je dat er nog nooit zoveel mensen op de vlucht waren voor oorlog en geweld? Hulp is ontzettend hard nodig.

Daarom waag ik mij samen met mijn collega’s van Bureau Frontlijn aan deze sportieve uitdaging en loop ik in de nacht van 18 op 19 juni 40 KM tijdens de Nacht van de Vluchteling.
Hiermee zamel ik geld in voor noodhulp aan 60 miljoen vluchtelingen wereldwijd. Stichting Vluchteling zorgt in crisisgebieden voor onder andere medische zorg, schoon drinkwater en onderwijs. Help mij helpen. Sponsor en moedig mij aan tijdens mijn loop via www.nachtvandevluchteling.nl/angelaansems.

Ook bij het project Moeders van Rotterdam waar ik zelf werkzaam ben hebben wij een aantal moeders met een vlucht verleden in begeleiding. Op onze website www.moedersvanrotterdam.nl kun je enkele verhalen lezen.

Daarbij wil ik ook meteen even de gelegenheid nemen om Bill, Aidel en Chris te bedanken voor het sponsoren en de aanmoedigende woorden.


Hoogtepunten van 11 juni 2016

In de wedstrijd van de Pupillen 1 uit tegen tegen Neptunus wisten de kanjers maar liefst 6, je leest het inderdaad goed, 6 Homeruns te slaan! Mede hierdoor werd een mooie 7-9 geboekt. Klik hier voor het wedstrijdverslag.

Minder goed verging het Pupillen 2 uit tegen Gophers/Holy. Na de zoete winst van vorige week kregen ze 17 punten om de oren van een aantal grote beren. Ondanks een paar mooie acties in het veld van Jaiden, Guus en Yandel waren de Gophers/Holy echt een maatje te groot. Wel nog even een speciaal  bedankje voor Brayden voor het meespelen (en racen van papa en mama van Blue Hitters naar Maassluis). Top!


Hoogtepunten van 10 juni 2016

Hoewel Neptunus een maatje te groot bleek voor ons Softbalteam, konden we toch weer getuigen zijn van een paar hoogtepuntjes. Ronald gooide een "complete game" en Aldrik wist de bal niet één, maar zelfs twee keer het veld uit te slaan! Komende vrijdagavond geen plannen? Kom dan gerust ook eens een kijkje nemen bij een softbalwedstrijd. 17 juni wordt om 19.30 uur gespeeld tegen de Gophers.


Hoogtepunten van 5 juni 2016

Ondanks de nederlaag van het heren honkbalteam tegen Catch met 4-15, vielen zeker ook mooie momenten te beleven. Na een monster homerun tegen gekregen te hebben (Marciano kwam na tegen het hek te zijn gelopen nog 15 meter tekort), herpakte Falko zich als pitcher en gooide een prima pot. Hoogtepunt van de wedstrijd was echter de stootslag-honkslag van de watervlugge Aidel!

Bij de middag wedstrijd van de aspiranten 1 liet Marciano zien een vlugge leerling te zijn. 's Ochtends vloog er een bal over zijn hoofd in het linksveld, maar in deze wedstrijd sloeg hij hem zelf het stadion uit! Daarnaast was ook nog een MLB waardige actie van Quinten te zien. De scheidsrechter omschrijft de actie als volgt: 
Met spagaat over de tikkende derde honkman heen vliegend, liggend op zijn buik in fout gebied, met linkerhand dreigen het honk te pakken, terugtrekken en met rechts honk pakken!
Voor de mensen die erbij zijn geweest was het vast geweldig om te zien! Ook in deze wedstrijd was dus wel weer het nodige spektakel te beleven.

Ben je benieuwd naar welke wedstrijden volgende week op het programma staan omdat je geen Poema hoogtepunten wil missen? Klik dan hier voor het bekijken van de wedstrijdkalender.


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18