Laatste Nieuws

Laatste nieuws rondom de Haarlemse Honkbalweek

news-image

Dit jaar is er geen World Port Tournament in het Neptunus Familiestadion. Het is deze zomer de beurt aan de organisatie van de Haarlemse Honkbalweek om weer een mooi honkbal evenement te organiseren. Heb je interesse in de laatste nieuwtjes? Klik dan even op deze link voor de nieuwsbrief.


Scheidsrechters gezocht - een andere koers

news-image

Honkbalvrienden,

Sinds de start van het seizoen wordt iedere week geprobeerd om voor alle thuiswedstrijden een scheidsrechter te regelen. De laatste weken blijkt dit steeds lastiger voor elkaar te krijgen. Om het honk- en softballen toch mogelijk te blijven maken, willen we een andere aanpak kiezen voor wat betreft het vragen van vrijwilligers om te scheidsen. Op de website staat onder het kopje “Nieuws” de “Wedstrijdkalender”. Op deze kalender zijn alle wedstrijden terug te vinden, zowel uit als thuis. Bij de thuiswedstrijden hebben wij een regel aan de wedstrijden toegevoegd. Staat er achter “scheidsrechter:” “nog niet bekend” dan betekent dit dus dat we nog op zoek zijn naar een scheidsrechter voor die betreffende wedstrijd. Heeft er iemand zich al aangemeld, dan wordt zijn/haar naam hier vermeld.

Voor iedereen is het vaak in het midden van de week erg kort dag om nog in het weekend ruimte te maken in de agenda om een wedstrijd te scheidsen. Daarom staat nu op de site dus een overzicht van de rest van de competitiewedstrijden (voor zover bekend bij de KNBSB op dit moment) met hierbij aangegeven wie de scheidsrechter zal zijn. Bij deze het verzoek aan jullie om, daar waar jullie nog ruimte in de agenda hebben, je op te geven voor alle nog resterende wedstrijden waarbij je als scheidsrechter actief kan zijn. Als je de mogelijkheid hebt om als scheidsrechter op te treden, stuur dan een reactie naar website@portlandpoema’s.nl. Dan zorgen we ervoor dat de website netjes up-to-date wordt gehouden. En dit zorgt dan voor de Technische Commissie voor een goed overzicht wat betreft de scheidsrechterbezetting van de nog te spelen wedstrijden. Wij hopen op deze manier het regelen van de scheidsrechters op een soepelere manier te kunnen laten verlopen. Jullie reacties zien wij dan ook met erg veel nieuwsgierigheid tegemoet!

 


Nacht van de vluchteling - een mooie ervaring en dito resultaat

news-image

In de nacht van 18 op 19 juni liep ik samen met mijn collega's van Moeders van Rotterdam - Bureau Frontlijn, onderzoekers van het Erasmus MC en de stadsdokter van creatief beheer 40 KM tijdens de Nacht van de Vluchteling. In de voorgaande weken hebben wij geprobeerd zo veel mogelijk sponsorgeld op te halen voor Stichting Vluchteling, een organisatie die zich in zet voor alle vluchtelingen wereldwijd. Met trots heeft ons team een bedrag van ruim €5.500 opgehaald. Een prachtig bedrag waar voor werd gelopen! Na het ontvangst in de Cruise Terminal werd om middernacht het startschot gegeven door burgemeester Aboutaleb, waarna er over de Erasmusbrug, via Kralingen, Schiebroek, Rodenrijs, Delfgauw, Delft en Rijswijk naar Den Haag werd gelopen! Met blaren op de voeten, spierpijn en vermoeidheid in de benen werden wij met trots onthaald op de Grote Markt in Den Haag. Een prachtige ervaring, medaille en sportieve overwinning rijker wil ik alle sponsoren, supporters en Poema's bedanken voor deze inspirerende nacht!

- Angela Ansems - 
(Lid van de Activiteiten Commissie)

Klik hier voor foto's en klik hier voor de terugblik van het evenement.


Poema's Run for Kika een mooi succes!

news-image

Na een aanloopperiode van een aantal maanden was het vandaag eindelijk zover. Team Portland Poema's heeft vandaag laten zien dat ook bij onze vereniging leden rondlopen die het motto "geen woorden, maar daden" omarmen. Hoewel we ongetwijfeld nog een paar mooie verhalen van het avontuur van vandaag op de site zullen gaan zetten, hierbij alvast een paar foto's en de eindopbrengst. Het mooie bedrag van EUR 781,50 is door Team Portland Poema's bij elkaar gebracht. Annie is vast supertrots op jullie! Dat jullie maar een mooie traditie gestart mogen hebben die de komende jaren breder in de vereniging gedragen kan gaan worden.

Klik op de "Lees meer" knop voor meer foto's!

Lees meer

Feestwedstrijd Neptunus

Beste honkballiefhebber,

Het is weer tijd voor de jaarlijkse feestwedstrijd bij Curaçao Neptunus! Op zondag 26 juni start deze hoofdklasse wedstrijd van Curaçao Neptunus om 14 uur tegen HCAW uit Bussum. Naast gratis toegang is er voor iedereen gratis popcorn, een suikerspin en voor de kids is er o.a. een springkussen en de mogelijkheid om een echte honkbal Tattoo te laten zetten.

Dus... spreek met je teamgenoten af en kom lekker meegenieten in het Neptunus Familiestadion (Abraham van Stolkweg) van een middag Tophonkbal. Natuurlijk zijn je ouders, broers, zusjes, nichtjes, neven, opa's, oma's en de buren ook welkom!

Gratis kaarten zijn te bestellen via: Feestwedstrijd@neptunussport.com
Groeten van Linda van Aalen
Baseball Vriendenclub Neptunus
Curaçao Neptunus


Team Portland Poema's Runs for KIKA

news-image

Honkbalvrienden,

Zoals jullie waarschijnlijk weten gaat Team Portland Poema's deelnemen aan de Run for KIKA. Het is inmiddels bijna zover. 26 juni gaat Run van KIKA namelijk in het Zuiderpark van start. Het team heeft inmiddels al bijna EUR 600 aan sponsorgeld bij elkaar verzameld. En dat is natuurlijk helemaal geweldig. Maar het zou natuurlijk geweldig zijn als Team Portland Poema's, met een mooie eindsprint van de sponsors, nog meer centen bij elkaar zou kunnen brengen in de strijd tegen Kinderkanker. Komen jullie het team aanmoedigen in het Zuiderpark de 26e?

Willen jullie nog een bijdrage leveren, klik dan op de "Lees meer" knop!
STEUN TEAM PORTLAND POEMA'S
Alvast bedankt voor jullie donatie.

Lees meer

16 juli Kapsalon (Mixed Slowpitch) toernooi HSV Saints

news-image

AANMELDEN KAN NOG IN DE MAAND JUNI - GEEF JE SNEL OP!

Op 16 juli 2016 organiseert HSV Saints het senioren SlowPitch toernooi "Kapsalon". Het team moet bestaan uit minimaal 3 dames. Een ideale mogelijkheid dus om onze eigen softbalsters eindelijk onder de naam van de Poema's te kunnen laten spelen. Daarnaast is het ook een leuke kans voor de dames die eigenlijk ook willen softballen, maar die zichzelf hier nog niet helemaal van overtuigd hebben. Gezien de beloning van een BBQ/Kapsalon na het spelen lijkt het vinden van mannelijke deelnemers ook geen issue te moeten zijn. Als je aan het toernooi mee wilt doen, geef je dan op via Activiteiten@portlandpoemas.nl. Klik op "Lees meer" voor meer informatie van het toernooi.

Lees meer

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18