Laatste Nieuws

Trainingen tijdens de zomervakantie

De zomervakantie staat op het punt van beginnen en daarmee breekt ook de honkbal-zomerstop aan. Het blijft raar dat in de mooiste periode van het jaar deze zomersport zo goed als stil ligt. Maar niet getreurd, gedurende de zomervakantieperiode zal de club de inmiddels traditioinele Zomertrainingen verzorgen. De gebruikelijke trainingen komen daarmee in de periode van 11 juli tot en met 19 augustus te vervallen. Klik op de "Lees meer"-knop voor het schema van de Zomertrainingen.

Lees meer

Sportplaza Zuiderpark - Zomerclinics

news-image

Ook deze zomer worden door de stichting TOS (Thuis Op Straat) clinics aangeboden in het Sportplaza Zuiderpark. Je kunt geheel vrijblijvend en gratis aan de clinics meedoen. De Portland Poema's ontbreken natuurlijk niet in het rijtje met verenigingen dat trainingen verzorgd. Klik op de "Lees meer"-knop voor de flyer waarop te zien is wanneer welke sporten aan bod komen. Ben je niet weg met vakantie, ga dan gerust eens kijken (en meedoen) in het Zuiderpark!

Lees meer

Dit weekend Poema zomerkamp!

Wij wensen iedereen héél veel plezier dit weekend (2 en 3 juli) bij het zomerkamp 2016. De groep vertrekt om 15.00 uur van de Poema's met de fiets. Zorg daarom dat je tussen 14.00 en 14.30 uur bij de Poema's aanwezig bent! Dan kunnen jullie ook de Pupillen 2 nog aanmoedigen. Vergeet niet nog even te controleren of alles waar de organisatie om gevraagd heeft ook mee wordt genomen. Wil je de checklist nog een keer bekijken? Klik dan even op de "Lees meer" knop.

Lees meer

RUB Zomerkamp 15,16 en 17 Augustus

news-image

Beste spelers en ouders,

Hierbij willen we jullie graag informeren dat het RUB Zomerkamp op 15,16 en 17 augustus gehouden wordt op het complex van Neptunus. Drie dagen lang honkballen en overnachten in een grote tent. De trainingen zullen onder begeleiding staan van Hoofdklasse spelers en spelers van het NL Team. Het RUB Zomerkamp is er voor honkballers van 8 t/m 14 jaar. Om de zomervakantie mooi af te sluiten is het RUB Zomerkamp natuurlijk ideaal.

De kosten voor het kamp bedragen €100,-, dit is inclusief 2x ontbijt, 3x lunch en 2x avondeten. Klik hier voor meer informatie over het zomerkamp en klik hier om in te schrijven.

 


Laatste nieuws rondom de Haarlemse Honkbalweek

news-image

Dit jaar is er geen World Port Tournament in het Neptunus Familiestadion. Het is deze zomer de beurt aan de organisatie van de Haarlemse Honkbalweek om weer een mooi honkbal evenement te organiseren. Heb je interesse in de laatste nieuwtjes? Klik dan even op deze link voor de nieuwsbrief.


Scheidsrechters gezocht - een andere koers

news-image

Honkbalvrienden,

Sinds de start van het seizoen wordt iedere week geprobeerd om voor alle thuiswedstrijden een scheidsrechter te regelen. De laatste weken blijkt dit steeds lastiger voor elkaar te krijgen. Om het honk- en softballen toch mogelijk te blijven maken, willen we een andere aanpak kiezen voor wat betreft het vragen van vrijwilligers om te scheidsen. Op de website staat onder het kopje “Nieuws” de “Wedstrijdkalender”. Op deze kalender zijn alle wedstrijden terug te vinden, zowel uit als thuis. Bij de thuiswedstrijden hebben wij een regel aan de wedstrijden toegevoegd. Staat er achter “scheidsrechter:” “nog niet bekend” dan betekent dit dus dat we nog op zoek zijn naar een scheidsrechter voor die betreffende wedstrijd. Heeft er iemand zich al aangemeld, dan wordt zijn/haar naam hier vermeld.

Voor iedereen is het vaak in het midden van de week erg kort dag om nog in het weekend ruimte te maken in de agenda om een wedstrijd te scheidsen. Daarom staat nu op de site dus een overzicht van de rest van de competitiewedstrijden (voor zover bekend bij de KNBSB op dit moment) met hierbij aangegeven wie de scheidsrechter zal zijn. Bij deze het verzoek aan jullie om, daar waar jullie nog ruimte in de agenda hebben, je op te geven voor alle nog resterende wedstrijden waarbij je als scheidsrechter actief kan zijn. Als je de mogelijkheid hebt om als scheidsrechter op te treden, stuur dan een reactie naar website@portlandpoema’s.nl. Dan zorgen we ervoor dat de website netjes up-to-date wordt gehouden. En dit zorgt dan voor de Technische Commissie voor een goed overzicht wat betreft de scheidsrechterbezetting van de nog te spelen wedstrijden. Wij hopen op deze manier het regelen van de scheidsrechters op een soepelere manier te kunnen laten verlopen. Jullie reacties zien wij dan ook met erg veel nieuwsgierigheid tegemoet!

 


Nacht van de vluchteling - een mooie ervaring en dito resultaat

news-image

In de nacht van 18 op 19 juni liep ik samen met mijn collega's van Moeders van Rotterdam - Bureau Frontlijn, onderzoekers van het Erasmus MC en de stadsdokter van creatief beheer 40 KM tijdens de Nacht van de Vluchteling. In de voorgaande weken hebben wij geprobeerd zo veel mogelijk sponsorgeld op te halen voor Stichting Vluchteling, een organisatie die zich in zet voor alle vluchtelingen wereldwijd. Met trots heeft ons team een bedrag van ruim €5.500 opgehaald. Een prachtig bedrag waar voor werd gelopen! Na het ontvangst in de Cruise Terminal werd om middernacht het startschot gegeven door burgemeester Aboutaleb, waarna er over de Erasmusbrug, via Kralingen, Schiebroek, Rodenrijs, Delfgauw, Delft en Rijswijk naar Den Haag werd gelopen! Met blaren op de voeten, spierpijn en vermoeidheid in de benen werden wij met trots onthaald op de Grote Markt in Den Haag. Een prachtige ervaring, medaille en sportieve overwinning rijker wil ik alle sponsoren, supporters en Poema's bedanken voor deze inspirerende nacht!

- Angela Ansems - 
(Lid van de Activiteiten Commissie)

Klik hier voor foto's en klik hier voor de terugblik van het evenement.


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18