Laatste Nieuws

Grote Clubactie - De opbrengst

news-image

Ook dit hebben wij weer meegedaan aan de Grote Clubactie. Een aantal van onze leden heeft zich flink ingezet om weer zoveel mogelijk loten te verkopen. Hierbij willen wij iedereen die loten heeft verkocht bedanken voor jullie inzet. De vereniging kan alle verdiende centen heel goed gebruiken. Dit jaar was het Ruben van der Wardt de die de meeste loten verkocht. Hij mocht van onze voorzitter een cadeaubon ontvangen voor zijn topprestatie. Gefeliciteerd Ruben!


Portland Poema's op Social Media

news-image

Dit jaar willen wij ons als Portland Poema's meer gaan manifesteren op Social Media. Rebecca van Wunnik is sinds eind vorig jaar de beheerder van ons Facebook account geworden. Hebben jullie ideëen voor op onze facebook pagina, neem dan gerust even contact op met Rebecca. Alvast snel een kijkje nemen? Klik dan op de Facebook knop onder het kopje Social Media onderaan de website.

Naast Facebook zijn we ook actief op Twitter. Volgen jullie de Poema's al op Twitter? Zo niet, klik dan eens op de Twitter knop onder het kopje Social Media onderaan de website.


Pupillen Honkbaltoernooi RUB op 11 februari 2017 in de Margriethal in Schiedam

news-image

Op zaterdag 11 februari 2017 wordt er een indoor toernooi gehouden voor spelers geboren in 2005, 2006 (en 2007). Er zijn 54 plekken beschikbaar waarvan er 6 teams gemaakt worden. Mochten er plekken over zijn dan worden die opgevuld met spelers uit 2007.

Alle spelers worden ingedeeld in 1 van de 6 teams. Elk team zal tenminste 3 wedstrijden spelen. Het toernooi zal van 15:00-20:00 plaatsvinden in de Margriethal in Schiedam.

Er zijn geen kosten voor deelname aan het Indoor Toernooi. We zien graag de spelers een leuke honkbaldag hebben en leren samen te spelen met leeftijdsgenoten van andere verenigingen.

Lees meer

Laatste nieuws accommodatie: College maakt extra geld vrij voor sportvoorzieningen

news-image

UPDATE!!!!!

Donderdag 13 oktober hebben we met een afvaardiging van de Gemeente Rotterdam weer een overleg gehad met het oog op de besteding van het door College van Burgemeester en Wethouders beoogde budget voor "Honkbal op Zuid". Dit overleg was een vervolg overleg op dat van 30 augustus waarin 11 mogelijke locaties voor een "nieuw" honkbalcomplex aan bod waren gekomen. Na nader onderzoek door de Gemeente blijken van deze 11 locaties eigenlijk slechts 2 locaties een serieuze optie te zijn.

De twee overgebleven locaties gaat de Gemeente nu verder uitwerken. In willekeurige volgorde is optie één "Het Zomersportcomplex", bij ons ook wel bekend als Zuiderparkweg 608 (oftewel onze huidige locatie). Optie twee is ergens aan "De Oldegaarde" waar op dit moment voetbalclubs gevestigd zijn. Dit is dus de Zuidkant van het Zuiderpark, maar op welk stuk precies is nog niet helder.

Op 10 november is de afsluitende raadsvergadering over de Begroting 2017. Na deze vergadering moet het budget voor "Honkbal op Zuid" bekend zijn. Daarna kunnen de tot dat moment ontwikkelde plannen meer vorm gaan krijgen. Hopelijk kan de Gemeente ons dan rond de jaarwisseling een concreet plan voorleggen waarmee wij als vereniging dan eindelijk weten waar we in grote lijnen aan toe zijn.

Tot zover het laatste nieuws over de accommodatie. Het Bestuur heeft in ieder geval een goed gevoel overgehouden aan de gesprekken van de laatste maanden. Hoewel we nog niet helemaal kunnen zien waar de tunnel ophoudt, zien we nu het licht aan het einde ervan echt wel dichterbij komen. Houdt de site in de gaten voor eventuele nieuwe ontwikkelingen!

Klik op de "Lees meer" knop voor meer info.

Lees meer

Algemene Ledenvergadering op 26 oktober

Woensdag 26 oktober vind de najaar-editie van de Algemene Ledenvergadering plaats. Hier zijn uiteraard alle leden welkom. De vergadering is in ons eigen clubgebouw en zal starten om 20.00 uur. De planning is de vergadering uiterlijk tot 22.00 uur te laten duren.

Klik hier voor de uitnodiging (inclusief agenda).


Familiedag 2016 - Aanmeldingsperiode verlengd tot woensdag 12 oktober!

news-image

De familiedag wordt zoals jullie weten georganiseerd op zondag 16 oktober. Wanneer je wilt blijven eten (BBQ) was het de bedoeling dat je jezelf (en eventuele vrienden of familieleden) vóór 6 oktober zou hebben aangemeld bij de activiteitencommissie. Hierbij willen wij namens de activiteiten commissie melden dat de aanmeldingsperiode verlengd is tot uiterlijk 12 oktober. Dan dient dus ook de betaling voor de BBQ naar de rekening van de Portland Poema's te zijn overgemaakt.

Klik op de "Lees meer" knop voor verdere details.

Lees meer

Honkbal (RUB) Winterschool

news-image

Beste spelers en ouders,

De Winterschool van Rotterdam United Baseball staat weer voor de deur en staat open voor alle spelers geboren tussen 2002 en 2008. Alle spelers die zich inschrijven gaan werken aan de technieken om uiteindelijk beter te leren gooien, slaan en fielden. De nadruk zal liggen om alle motorische vaardigheden beter aan te leren.

Meer informatie over KNBSB Visie op Jeugd is hier te vinden:
KNBSB Visie op Jeugd

Klik op de "Lees meer" knop voor meer informatie (zoals inschrijvingsformulier, kosten, locatie, trainingsdata en -tijden). 

 

Lees meer

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18