Laatste Nieuws

Oefenwedstrijden

Komend weekend (4 en 5 maart) beginnen dan toch - ondanks de slechte weersverwachtingen - de oefenwedstrijden voor de jeugd. Helaas zijn alle wedstrijden voor de senioren afgelast, maar de twee Honkbal Pupillen-teams en HB Aspiranten spelen wel! Enwel, in Sportzaal Portland (De Beurs 41 - Rhoon). Lekker binnen - bij de verwarming - een balletje gooien, vangen, fielden en hopelijk lekker hard slaan :-)
Vanaf 10 uur is de zaal open en spelen de Pupillen 1, 2 en HB Aspiranten tegen de teams van Blue Birds.
Op naar een gezellig en succesvol seizoen... 


World Baseball Classic

news-image

Van 6 tot en met 22 maart vindt voor de vierde keer de World Baseball Classic plaats.  

De WBC is het enige toernooi waar alle profspelers die op het hoogste niveau in de Verenigde Staten uitkomen aan mee mogen doen, omdat het wordt gespeeld onder auspiciën van de Major League Baseball (MLB). Bondscoach Hensley Meulens van het Nederlands Koninkrijksteam heeft dan ook de beschikking over een sterke formatie, waaronder vijf spelers die uitkomen in de MLB. In de 28-koppige selectie zijn ook spelers opgenomen die in de Hoofdklasse actief zijn. 

Bij de vorige editie in 2013 bereikte het Nederlandse team verrassend de halve finale, waarin het werd uitgeschakeld door de latere kampioen Dominicaanse Republiek. Dit jaar neemt het Nederlands Koninkrijksteam het in poule A op tegen Zuid-Korea (7 maart), Chinese Taipei (Taiwan) (8 maart) en Israël (9 maart). De twee beste ploegen in de poule gaan vervolgens door naar de tweede ronde in Tokio.

Wil jij volgen hoe het team het doet met toppers als Xander Bogaerts, Didi Gregorius, Andrelton Simmons, Jurrickson Profar, Jonathan Schoop en vele anderen? Vanaf 6 maart zijn de wedstrijden live op FOX Sports te volgen. Daarnaast zijn de wedstrijden ook live uitgezonden op MLB TV. Op de site van World Baseball Classic is verder van alles en nog wat aan informatie over de teams en wedstrijden terug te vinden.

Kijk ook eens op de teamsite van Team Kingdom of the Netherlands.

Klik op Lees meer voor onder andere het speelschema.

Lees meer

Schoolsport vereniging weer van start

news-image

Sinds februari zijn we weer gestart met het enthousiast maken van basisscholieren voor de honkbalsport (en de Poema's in het bijzonder) in de Tarwewijk op Rotterdam-Zuid. Percy Isenia heeft een aantal clinics gegeven en nu heeft Shurty Tremus, namens de Portland Poema's, de trainingen overgenomen. Op de donderdagmiddag krijgen de kinderen een uur training met als doel als volwaardig lid bij onze vereniging in te stromen.


Rabobank Clubkas Campagne

news-image

Wij doen mee met de Rabobank Clubkas Campagne!

Rabobank Ridderkerk Midden-IJsselmonde organiseert de Rabobank Clubkas Campagne en stelt 50.000 euro beschikbaar voor clubs uit de omgeving! Ook wij doen mee om een mooi sponsorbedrag bij elkaar te sparen. Wij hopen een mooi bedrag te kunnen verdienen dat we natuurlijk kunnen gaan gebruiken voor het organiseren van activiteiten voor onze leden en de aanschaf van honkbalmateriaal.

Hier hebben we jouw hulp bij nodig! Ben jij lid van Rabobank Ridderkerk Midden-IJsselmonde? Stem dan van 28 maart tot en met 11 april op onze vereniging via rabobank.nl/rmij. Laat je omgeving weten dat wij meedoen en verzamel zoveel mogelijk stemmen. Nog geen lid, maar je wilt natuurlijk wel op de Poemas stemmen? Meld je aan via rabobank.nl/rmij en kom in actie!

Elke stem is geld waard.

 

Lees meer

Contributie 2017

Het is de bedoeling dat de facturen voor de contributie van 2017 in de 1e helft van maart per e-mail verzonden gaan worden. Voor de inregeling en de verzending van de facturen gaan wij dit jaar voor het eerst volledig gebruik maken van SportLink. Tevens zullen wij nog een controle doen op de bij ons bekende e-mailadressen. Vandaar dat wij nog een kleine slag om de arm houden ten aanzien van de verzenddatum van de facturen. 


Grote Clubactie - De opbrengst

news-image

Ook dit hebben wij weer meegedaan aan de Grote Clubactie. Een aantal van onze leden heeft zich flink ingezet om weer zoveel mogelijk loten te verkopen. Hierbij willen wij iedereen die loten heeft verkocht bedanken voor jullie inzet. De vereniging kan alle verdiende centen heel goed gebruiken. Dit jaar was het Ruben van der Wardt de die de meeste loten verkocht. Hij mocht van onze voorzitter een cadeaubon ontvangen voor zijn topprestatie. Gefeliciteerd Ruben!


Portland Poema's op Social Media

news-image

Dit jaar willen wij ons als Portland Poema's meer gaan manifesteren op Social Media. Rebecca van Wunnik is sinds eind vorig jaar de beheerder van ons Facebook account geworden. Hebben jullie ideëen voor op onze facebook pagina, neem dan gerust even contact op met Rebecca. Alvast snel een kijkje nemen? Klik dan op de Facebook knop onder het kopje Social Media onderaan de website.

Naast Facebook zijn we ook actief op Twitter. Volgen jullie de Poema's al op Twitter? Zo niet, klik dan eens op de Twitter knop onder het kopje Social Media onderaan de website.


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18