Laatste Nieuws

Baseball Against Cancer

news-image

Elk jaar wordt er in de mei-vakantie het waanzinnige event Basball Against Cancer georganiseerd door Swen Huijer met bekende honkbalspelers van het Nederlands team en uit de Hoofdklasse.
In Hoofddorp twee dagen volop honkbal en softbal voor jong en oud, een waanzinnig initiatief voor de honkbal liefhebber die je eigenlijk niet mag missen. 
Wil je beter leren pitchen, catchen, fielden en/of hoge ballen vangen in het outfield, dan is dit een mooie gelegenheid het te kunnen leren van de top van de honk- en softbalsport. Ook leer je van de allerbesten de fijne kneepjes van het slaan, tijdens een hitting-clinic en wordt de dag afgesloten met een leuke wedstrijd.

Op dinsdag 2 mei zijn de meiden aan de beurt en zijn er overdag softbal clinics. in de avonduren spelen de senioren van de Poema’s tijdens Baseball Against Cancer by night een honkbalwedstrijd tegen het team van BaseballAgainstCancer. Tijdens de nachtelijke uurtjes speelt het BAC-team nog diverse andere wedstrijden en woensdag 3 mei zijn dan weer overdag de honkbal clinics voor jongens (en meisjes die honkballen) met dezelfde opzet; in de ochtend kan je kiezen uit pitchen, catcher, fielden en outfield en in de middagsessies een hitting clinic en wedstrijden.

Aanmelden kan via de website van Baseballagainstcancer.nl, de inschrijfkosten zijn 10,50 euro (betaling gaat via ideal), daarvan gaat 10 euro direct naar KWF kanker bestrijding.

Er doen al een aantal Poema–leden mee, maar we willen met een heeeeeleboel Poema’s ernaartoe, dus schrijf je in en ga gezellig mee!
Stuur even een berichtje naar activiteiten@portlandpoemas.nl, dan weten we wie er allemaal gaan. Laat via dit mailadres even weten als je geen vervoer hebt en wilt meerijden, bij voldoende animo gaan we proberen een bus te regelen.

Nog even kort op een rijtje…
- dinsdag 2 mei: Softball Against Cancer > van 10.00-15.30 uur (alleen voor meiden die softballen)
- dinsdag 2 mei: Baseball Against Cancer by night > honkbalwedstrijd BAC-team vs Portland Poema’s senioren van 18.30-20.30 uur
- woensdag 3 mei: Baseball Against Cancer > van 10.00-15.30 uur (voor jongens en meiden die honkballen)


www.baseballagainstcancer.nl


Schrijf je in voor een hitting clinic met Kalian Sams op 26 april bij Strike Zone

news-image

Heb je op 26 april nog niets te doen tijdens de mai vakantie? Kalian Sams was afgelopen maand op de World Baseball Classic een van de beste slagmensen van Team Kingdom of the Netherlands. Hij leert je hoe je kunt slaan als een echte profhonkballer. 

De clinic duurt 90 minuten per groep en kost € 25 per persoon.

Berichtje van STRIKE ZONE:

De aanmeldingen voor de hitting clinic van KALIAN SAMS op woensdag 26 april aanstaande hebben onze stoutste verwachtingen overtroffen. We begonnen met 40 plaatsen. Dit hebben we in twee fasen uitgebreid tot 75. Ook deze plekken raakten in rap tempo 'uitverkocht'. Omdat we geen kinderen teleur willen stellen komt er nu een VIERDE clinic, en wel van 18.00-19.30 uur. Kalian heeft er zin in en wij ook!

Wil je jezelf inschrijven? Wees er dan snel bij en KLIK HIER!


Algemene Ledenvergadering 10 mei 2017

news-image

Woensdag 10 mei staat de volgende ALV gepland bij ons in het clubhuis. De deuren gaan spreekwoordelijk open om 19.30 uur. De vergadering begint om 20.00 uur en duurt tot uiterlijk 22.00 uur. Wij hopen jullie te zien de 10e.

Mocht je nu iets ter sprake willen brengen tijdens de vergadering, wat misschien wel eens aardig wat tijd gaat kosten om te bespreken. Wil je dan zo vriendelijk zijn dit te melden door een mailtje te sturen naar bestuur@portlandpoemas.nl. Dan kunnen we hier namelijk bij het maken van de agenda alvast rekening mee houden. Alvast bedankt hiervoor!


De Rabobank Clubkas Campagne is begonnen!

news-image

De Rabobank Clubkas Campagne is begonnen! Er wordt €50.000 verdeeld over de deelnemende verenigingen. Laat uw stem niet verloren gaan en stem op de Portland Poema’s!

Alle leden van de Rabobank Ridderkerk Midden-IJsselmonde mogen 5 stemmen uitbrengen, met maximaal 2 stemmen per club. Alle rekeninghouders van de bank hebben de afgelopen dagen per post en/of e-mail een inlogcode gekregen.

Je kan nog tot en met dinsdag 11 april 2017 je stem(men) uitbrengen op de verenigingen en stichtingen die deelnemen aan de Clubkas Campagne.

Elke stem is geld waard, dus stem op de Portland Poema’s! De stemmodule is te bereiken via deze link of door rechtstreeks op de link in de e-mail te klikken die je van de Rabobank hebt ontvangen.


Beeball Majors winnen toernooi bij Orioles

news-image

De Beeball Majors hebben zaterdag 1 april het jaarlijkse toernooi voorafgaand aan de start van de honkbalcompetitie gewonnen. Beide poulewedstrijden en het finale duel werden door het team onder leiding van Fanor & Hakan overtuigend gewonnen. Het resultaat, een heleboel plezier en een mooie beker. Gefeliciteerd jongens!

Lees meer

RUB Meitour 25 april bij de Ridderkerk Rowdies

Net als vorig jaar wordt de KNBSB meitour voor de regio groot Rotterdam weer georganiseerd door Rotterdam United Baseball. De meitour is een uitgelezen mogelijkheid voor de jeugdspelers van de verenigingen uit de regio om tijdens de meivakantie extra bezig te zijn met hun sport. Het is bovendien een erg gezellige dag voor de ouders die langs de lijn de ontwikkelingen van hun kinderen kunnen volgen. 
In de ochtend komen verschillende onderdelen aan bod: Slaan, fielden, gooien, honklopen. In de middag wordt er afgesloten met wat wedstrijdjes. 
 
Inschrijven staat open voor spelers geboren tussen 2003 en 2009.
 
Schrijf hier snel in om deel te nemen aan deze honkbaldag. De dag wordt gehouden op het veld van Ridderkerk Rowdies van 09:30-15:00.
Deelname kost slechts €5,- per deelnemer.


World Port Tournament

news-image

Dit jaar vind in het Neptunus Familiestadion weer het World Port Tournament plaats. Dit toernooi staat van 1 t/m 9 juli weer garant voor een mooi honkbalfeest. Inmiddels is de kaartverkoop gestart en kan je dus een plekje bij de wedstrijden bemachtigen. 

Met vier landen uit de top vijf wereld ranking en het meer dan talentvolle Curacao, presenteert het WPT Baseball een sterk deelnemersveld.

Deelnemende teams:

  • Nederland
  • Chinese Taipei
  • Japan
  • Cuba
  • Curaça

Voor meer informatie rondom het WPT verwijzen we je graag naar http://worldporttournament.nl.


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18