Laatste Nieuws

15 oktober Familiedag

news-image

Altijd al eens willen honk/softballen? Zin in een gezellige dag met Vrienden, Ouders en/of collega’s? Op Zondag 15 oktober 2017 organiseert Portland Poema’s het jaarlijkse familiedag event. De familiedag is de viering van het einde van een geweldig sportief Portland Poema’s seizoen. Graag willen wij jou, familieleden, vrienden en/of kennissen uitnodigen om op een feestelijke, sportieve wijze het einde van het seizoen te vieren.

Op de familiedag spelen wij onder andere een Mixed Slow pitch Toernooi (zachte bal) en worden diverse andere spelletjes gedaan. Voor onze allerkleinsten hebben wij een kleurtekenwedstrijd. Bij het mixed toernooi zullen de teams bestaan uit een combinatie van Leden, Ouders/ Familie en vrienden van alle leeftijden.

Vanaf 10:45 uur zijn jullie welkom op Portland Poema’s, Zuiderparkweg 608 te Rotterdam. Wij starten om 11:00 uur met de inschrijving voor de diversen teams. Rond 15:45 uur zal het einde zijn van alle wedstrijden en spellen. 

Ook dit jaar willen wij de familiedag afsluiten met een BBQ. Geef je op voor de BBQ!!
De kosten daarvoor:
tot en met 11 jaar € 5,00 en vanaf 12 jaar en ouder € 7,50. 
Graag voor 9 oktober 2017 de kosten voor de BBQ overmaken naar:
Honkbalvereniging Portland Poema’s
Bank • NL87 RABO 0159 3400 98 ovv Familiedag 2017

Het is ook mogelijk de kosten voor de BBQ te voldoen met tegoed op kantinekaarten. Stuur hiervoor een verzoekje per e-mail naar de activiteitencommissie: activiteiten@portlandpoemas.nl

Ben je bereid om op de familiedag een handje te helpen met opbouw, kantine, toezicht/ begeleiden bij één van de spelen? Geef je op! Zie onderstaand het draaiboek met de activiteiten.

Tijdsplanning Activiteit Vrijwilligers nodig?
09:00 - 10:30 Opbouwen Ja
10:00 - einde dag Muziek Ja
10:00 - einde dag Draaien kantine Ja
10:45 - 11:30 Inloop Familiedag (Inschrijven teams) Ja
12:00 - 15:30 Mixed Slow Pitch toernooi -
12:00 - 15:30 Hit the Fastpitch (Slagmachine) Ja
13:00 - 15:00 Kleurwedstrijd Ja
12:00 - 15:00 Diverse (honkbal) spellen Ja
12:00 - einde dag Springkussen Ja
15:00 - 15:15 Zumba tryout -
16:00  Prijsuitreiking -
16:15  Afsluiting activiteiten -
16:30 - einde dag BBQ Ja

 

Het aanmelden voor de BBQ en/of een vrijwilligerstaak uit het draaiboek kan via activiteiten@portlandpoemas.nl, wil u bij het aanmelden het aantal personen opgeven die gezellig mee BBQ-en en Groot en/of Klein.

Mocht je verhinderd zijn, laat ons dat even weten via een mail naar activiteiten@portlandpoemas.nl

Met de sportieve groet,
Activiteitencommissie Portland Poema’s

Meedoen is belangrijker dan winnen!

PS Mocht het 15 oktober nu echt héél slecht weer zijn dan wordt de familiedag verplaatst naar zondag 22 oktober, maar daar gaan we niet vanuit.


De Grote Clubactie 2017 gaat van start!

news-image

Vanaf 16 september gaat de Grote Clubactie van 2017 van start. Wat houdt de Grote Clubactie ook alweer in? De Grote Clubactie zet zich al 45 jaar in voor het Nederlandse verenigingsleven door het organiseren van een loterij. Voor deze loterij kunnen verenigingen loten verkopen en geld inzamelen. Op deze manier willen de Portland Poema's geld inzamelen zodat we volgend jaar de jeugd weer van al het nodige materiaal kunnen voorzien. Het mooie van de Grote Clubactie is dat maar liefst 80% van de verkoopwaarde van de loten ten goede komt aan de clubkas!

Vanaf dit weekend zijn de inmiddels bekende Verkoopboekjes beschikbaar. Deze zullen aan de spelers worden uitgereikt. Het is natuurlijk de uitdaging om zoveel mogelijk loten te verkopen! Door kinderen die veel loten verkopen zijn wederom diverse prijzen te winnen.

Naast het verkopen van de loten met de verkoopboekjes, gaan we dit jaar ook weer (digitale) loten via internet verkopen. Door het klikken op de volgende link kom je op het online verkooppunt van de Portland Poema's:
http://clubactie.nl/actie/PortlandPoemas

Na het klikken op de link kunnen digitale loten worden gekocht door op de knop "Steun ons" te drukken. Het zou geweldig zijn als jullie het linkje kunnen kopiëren en in een persoonlijk berichtje via social media willen verspreiden. Hopelijk kunnen we ons doel dit jaar realiseren. In ieder geval alvast bedankt voor jullie inzet!


15 oktober - Poema's Familiedag 2017

news-image

Zondag 15 okober 2017 - SAVE THE DATE(S)

Noteren jullie deze datum alvast in jullie agenda? Dan vindt namelijk de Poema's Familiedag plaats. Omdat het weer in Nederland in oktober nog wel eens onstuimig kan zijn, willen wij jullie vragen om zondag 22 oktober ook vrij te houden in jullie agenda. Mocht het weer 15 oktober echt geen honkbal activiteiten toelaten, dan gaan we de Familiedag namelijk een weekje opschuiven met de hoop dan beter weer te hebben.

Houdt de website en de kantine verder in gaten om je in te kunnen schrijven voor het traditionele Familie Toernooi dat tijdens de Familiedag weer gespeeld zal gaan worden. Dit jaar willen we de teams echter al vóór de Familiedag gevormd hebben. Maar hierover later dus meer!!!!


Uitnodiging Open Summer Trainingen 2017

news-image

Tijdens de zomerstop organiseert de Portland Poema’s de Open Summer Trainingen onder leiding van coach Aldrich Guzman, voormalig prof honkballer die in 2012 en 2013 in de Verenigde Staten heeft gespeeld bij Cincinnati Reds .

Graag willen wij jullie van harte uitnodigen voor deze Open Summer trainingen op de honkbalvereniging Portland Poema’s. Daarnaast zijn kinderen en volwassenen uit de buurt ook welkom. Neem dus ook gezellig een vriendje of vriendinnetje mee naar één van de Open Summer trainingen. Uiteraard zijn ouders of andere familieleden van harte welkom om een training te bekijken of mee te doen (in hun leeftijdscategorie).

De trainingen zijn op de woensdagen verdeeld in een groep van jeugdspelers (t/m 12 jaar), een groep jongeren (vanaf 13 jaar) en een groep senioren dames en heren.

De Portland Poema’s Open Summer trainingen zijn op:

Woensdag  12, 19 & 26 juli, 2, 9 & 16 augustus

Jeugd t/m 12 jaar:                  16:00 – 18:00 uur  

Jongeren vanaf 13 jaar:         18:00 – 20:00 uur

Senioren vanaf 18 jaar          20.00 – 21.30 uur

Waar:  Portland Poema’s, Zuiderparkweg 608, 3085 BW Rotterdam.

Wanneer je mee wilt doen aan de trainingen, dan willen wij graag even weten op welke dagen je van plan bent om te komen. Op basis van het aantal aanmeldingen kunnen we namelijk inschatten hoe druk het wordt. Aanmelden voor de Open Summer trainingen kan door een e-mail te sturen te sturen naar honkbal@portlandpoemas.nl. Geef hierbij dan aan op welke dagen je mee wilt komen doen en in welke leeftijdsgroep je valt.

Voor meer informatie bel met Bill, telefoonnummer 06 - 53 38 97 70.

PS
Ook blijven de G-honkballers op de donderdagavonden lekker doortrainen van 19.00 – 20.30 uur. Hierbij is verder iedereen welkom om bijvoorbeeld het gezellige Bean Bag Baseball-spel te spelen :-)


Zomerkamp 2017 gaat niet door

news-image

Helaas heeft de activiteitencommissie door een te klein aantal aanmeldingen moeten besluiten het Zomerkamp 2017 te annuleren. Wij hopen natuurlijk dat we volgend jaar weer met een mooie groep het Zomerkamp wel kunnen organiseren. In ieder geval willen wij iedereen die betrokken is geweest bij de voorbereiding hartelijk danken voor de tijd en energie die zij erin hebben gestoken.


Ons G-team Kampioen op Dirk Kuyt's Kampioenendag!

news-image

Geloof het of niet, maar ons G-team is 3 juni Kampioen der Kampioenen geworden op de door de Dirk Kuyt Foundation georganiseerde Kampioenendag. Zij verdienen daarmee natuurlijk een mooi plekje in de digitle prijzenkast van de Poema's.

Klik hier voor een nadere beschrijving van de Kampioenendag en foto's van het evenement. 


GRATIS: MLB Hitting clinics tijdens het WPT

news-image

WEES ER SNEL BIJ EN SCHRIJF JE IN!
SUPER HITTING CLINIC EN HIJ IS NOG GRATIS OOK!

Inschrijven RUB WPT MLB CLINICS
In samenwerking met het World Port Tournament en MLB worden er een aantal gratis clinics gegeven op het terrein van Neptunus tijdens het WPT. Vul het inschrijfformulier in door HIER te klikken voor de gratis MLB Clinics tijdens het WPT. Drie Voormalige MLB spelers komen naar Rotterdam. Mis deze unieke kans niet om met deze toppers te trainen. De MLB spelers zijn:

Desi Relaford Shortstop Phillies, Padres, Rockies, Mets, Royals, Rangers
Kerry Robinson Outfielder Rays, Reds, Cardinals, Padres, Royals
Brad Pennington Pitcher Orioles, Reds, Red Sox, Angels, Rays

Spelers van 6-16 jaar mogen deelnemen aan de clinics. Er zijn verschillende data en tijden waarop de clinics gegeven worden. Je kan aan 1 clinic deelnemen.

Zodra je de bevestiging hebt ontvangen krijg je ook automatisch toegang tot de wedstrijd van de dag. Ouders/begeleiders moeten wel een toegangsbewijs kopen.

1 Juli, Clinic 1 16:30-18:00 ( NL Team speelt om 19:00 )
2 Juli, Clinic 2 17:00-18:00 ( NL Team speelt om 13:30 )
5 Juli, Clinic 3 15:00-16:00, Clinic 4 16:30-18:00 ( NL Team speelt om 19:00 )
7 Juli, Clinic 5 16:30-18:00 ( NL Team speelt misschien om 19:00 )

Per clinic zijn er maar een beperkt aantal plekken beschikbaar. Je krijgt zo spoedig mogelijk te horen of je mee mag doen.

Nogmaals, klik HIER om in te schrijven.


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18