Laatste Nieuws

Algemene Ledenvergadering

Wij nodigen u van harte uit voor een Algemene Ledenvergadering op woensdag 16 maart aanstaande. We zouden het fijn vinden als u daarbij aanwezig bent. Er staat veel te gebeuren en dit willen we graag met onze leden bespreken. De vergadering vindt plaats om 20.00 uur in onze kantine (Zuiderparkweg). De kantine is open vanaf 19.30 uur. Graag ontvangen we bericht of u wel/niet aanwezig kan zijn bij deze vergadering.


Nieuwjaarsreceptie

I.v.m. de feestdagen wordt er in de decembermaand niet meer getraind. We starten weer met de zaaltraingen in de tweede week van januari. Alle leden worden per mail uitgenodigd. Maar voordat we met de teamtrainingen gaan starten willen we gezellig met onze leden het nieuwe jaar inluiden en proosten tijdens de nieuwjaarsreceptie op zaterdag 3 januari 2015 vanaf 15.00 uur.


Kerstklaverjassen

news-image

Honkbalvereniging Portland Poema's wordt komend jaar officieel een Sportplus vereniging. Vrijdagavond 19 december willen we hierom een (klein) feestje vieren in de kantine, is er een gezellige inloopavond en heeft de activiteiten-commissie meteen een kerstklaverjasavond georganiseerd. Er zijn leuke prijzen te verdienen met het klaverjassen en meedoen is gratis. Iedereen is welkom, Poema-leden mogen een introducee meenemen. De kantine is open vanaf 19.30 uur en in de pauze van het klaverjassen wordt een BBB-demonstratie gegeven (Bean Bag Baseball is een nieuwe honkbalvariant voor ouderen :-) Voor diegene die willen klaverjassen, het kaarten begint om 20.00 uur, wel graag jezelf van te voren aanmelden via: activiteiten@portlandpoemas.nl


Zaaltrainingen > Nov / dec 2015

In de wintermaanden zitten we bij de Poema's ook niet stil. Sterker nog we trainen wekelijks met alle teams in Sportzaal Portland. Om 13 uur beginnen we met de G-honkballers en de Honkbal Pupillen 1 en 2. Van 14.30 uur tot 16 uur trainen alle twee de Honkbal Aspiranten-teams en vanaf 16 uur is het de beurt aan alle Honkbal Junioren die gezamenlijk met de Honkbal Senioren trainen.


Algemene Ledenvergadering

news-image

Op maandag 30 november is er weer een Algemene ledenvergadering bij de Portland Poema's waar natuurlijk weer een aantal belangrijke punten aan de orde komen. We zouden het fijn vinden als al onze leden daarbij aanwezig zijn, aangezien er een aantal veranderingen plaatsvinden en het een bijzondere dag is.
Maandag 30 november is onze verjaardag en bestaat Portland Poema's 5 jaar en dit willen we met (ouders van) onze leden vieren!

De vergadering vindt plaats om 20.00 uur in onze kantine (Zuiderparkweg). De kantine is open vanaf 19.30 uur.
Graag ontvangen we aan- cq. afmeldingen voor deze vergadering via: honkbal@portlandpoemas.nl. We moeten immers taart(en) bakken voor de viering en zo weten we hoeveel!

# In het voorjaar van 2016 gaan we ons 5-jarige jubileum uitgebreider vieren met een knal-opening van het honkbalseizoen!


Honkbal clinic onder leiding van Percy Isenia

news-image

Op 25 april verzorgt (oud-international) Percy Isenia een Honkbal clinic bij de Poema's. Om 12.30 uur starten we en alle jeugd van 5 jaar t/m 21 jaar uit de omliggende wijken die interesse hebben in honkbal zijn welkom om hieraan mee te komen doen. Neem uw kinderen, broertjes en/of zusjes gerust mee, we hebben o.a. een springkussen staan waar ze zich goed mee kunnen vermaken! Graag tot 25 april!


SportPlus+ status

We zijn trots dat onze honkbalvereniging Portland Poema’s op 25 april officieel de Sportplusstatus krijgt. Onze club wilt zich maatschappelijk inzetten voor Rotterdam Zuid en daarom stemmen we ons sportaanbod daar op af en worden we daarvoor nu beloond. We hebben naast het reguliere honk- en softbalspel ook BeeBall voor kleine kinderen vanaf 5 jaar en sportaanbod voor mensen met een beperking, het zogenaamde G-honkbal. Daarnaast starten we met Bean Bag Baseball; een honkbalvariant voor ouderen, te spelen bij de vereniging en/of voor senioren en mensen met een beperking die (ook) slecht ter been zijn, bij de verschillende zorginstellingen. Voor deze maatschappelijke inzet krijgen we op zaterdag 25 april officieel de Sportplusstatus. Deze Sportplus kick-off mogen we niet ongemerkt voorbij laten gaan en wordt dan ook groots gevierd. Om 11.00 uur is de ontvangst van de genodigden en om 11.30 uur is de officiële kick-off.

Lees meer

G-honkbal trainingen op donderdagavond

news-image

Elke donderdagavond zijn er bij de Portland Poema's G-honkbal trainingen voor iedereen met een beperking die graag willen honkballen. Vanaf 18.45 uur is de kantine open en om 19.15 uur starten we met de warming up, gevolgd door verschillende honkbal-oefeningen en natuurlijk sluiten we de G-honkbaltraining af met een G-honkbalwedstrijd! Meer informatie over het G-honkbal team kan aangevraagd worden via: g-honkbal@portlandpoemas.nl


Hitting-clinic door Kalian Sams

Kalian Sams zal zondag 22 februari een hitting-clinic verzorgen! Kalian is een MLB speler en één van de Nederlandse honkballers die wereldkampioen zijn geworden in 2011. Omdat we ook de BeeBallers kennis willen laten maken met deze honkbal-held zullen komende zondag de trainingstijden ietwat aangepast zijn... Den Breejen-montage zal de kosten van deze hitting-clinic sponsoren, dus het is voor (potentiële) leden gratis. Wel vragen we alle deelnemers/ouders om een bijdrage in de collectebus van de gehandicaptensport te doen...


GRATIS de Poema's sponsoren met SponsorKliks

news-image

Voor iedereen die Honkbalvereniging Portland Poema's een warm hart toedraagt is het mogelijk om de vereniging GRATIS te sponsoren. Als je online iets wilt kopen klik dan eerst op de SponsorKliks-banner (links) en er verschijnt een overzicht van tientallen bekende webwinkels. Elke aankoop bij één van deze bedrijven levert het voor de Poema's een commissie op terwijl het dezelfde prijs blijft, het kost dus niets extra. Datzelfde geldt voor als je uit eten gaat of een pizza wilt laten bezorgen. Via Portland Poema's kan je terecht bij 4500 restaurants waarbij elke bestelling of reservering de clubkas 1 euro oplevert. Zo is sponsoren niet alleen heel gemakkelijk maar nog lekker ook! Alvast bedankt voor de GRATIS sponsoring namens de Poema's...


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12