Laatste Nieuws

Vrijwilligers gezocht Poema-kamp 2018

We zijn nog op zoek naar enthousiaste vrijwilligers om te helpen op het Poema-kamp 2018, die tijdens het kamp willen helpen met het klaarmaken van eten, overnachten en/of eventueel voor vervoer kunnen zorgen. 

Dus papa, mama, broer, zus, oom, tante, oma, opa.....als je zin hebt kom ons helpen om het een onvergetelijk weekend te maken. Al is het maar een ochtendje of een middagje, alle hulp is welkom.
Inschrijven is makkelijk, klink HIER!


(2e hands) kleding bij de Poema's

Ben je nog op zoek naar honkbalkleding zo aan het begin van het seizoen? Ingrid heeft geïnventarisserd wat we nog allemaal op de vereniging aan (2e hands) en nieuwe kleding hebben liggen. Klik op de "Lees meer"-knop voor een Excel bestand waarin je kunt zien wat er beschikbaar is en tegen welke prijs. Heb je ergens interesse in? Stuur dan even een e-mail naar ingrid@portlandpoemas.nl met als onderwerp "Kleding".

Lees meer

Programma, uitslagen en standen nu up-to-date op onze site

Met dank aan de inspanningen van Samuel Carlier, ook wel bekend als dé slugger van het heren team, zijn op onze site nu ook het actuele wedstrijdprogramma, -uitslagen en de standen terug te vinden. Ook de teamindeling staat vanuit de KNBSB Competitie App op de site. Sta je er niet tussen met je naam (of wel en dat wil je liever niet), dan kan je dat zelf aanpassen in de persoonlijke privacy instellingen in de KNBSB Competitie App. Misschien dat de lay-out wat zal veranderen, maar de data is in ieder geval al beschikbaar. Klik gerust eens rond om te kijken waar de data te vinden is (Homepage, wedstrijdkalender & teamsites). 

Bedankt Samuel!


Is it a bird? Is it a plane?

news-image

Al jaren is Jeroen één van de sterren van het G-Honkbalteam van de Portland Poema's. Het is dan ook geen nieuws als we Jeroen op de donderdagavond op ons complex lekker aan het honkballen zien. Maar donderdag 5 april zal vanaf nu in de analen terugkomen als keerpunt in de carrière van Jeroen, daar zijn wij van overtuigd. Waarom is dat dan vragen jullie jezelf natuurlijk af. Nou, op die illustere donderdagavond werd in het luchtruim boven het honkbalveld een vliegend object waargenomen. Was het een vogel? Was het een vliegtuig? Niets van dat alles, het was Jeroen die voor het eerst op het veld dook naar een bal! Jullie lezen het goed, Jeroen duikt tegenwoordig dus zelfs naar ballen. Hoewel op het fanatisme van Jeroen nooit iets is aan te merken, gaat Jeroen hiermee toch weer een niveau omhoog.

Inmiddels hebben we Jeroen laten weten dat dit soort acties natuurlijk ook meer verwachtingen schept naar de toekomst. Vooralsnog blijft Jeroen volledig zichzelf en weet hij ook dat hij nu waarschijnlijk eerst met de druk om moet leren gaan van de hoog gespannen verwachtingen. Wij zullen in ieder geval bij de eerst volgende keer dat er een bal op duikafstand richting Jeroen gaat onze adem niet meer inhouden, die pakt Jeroen gewoon!


Heb jij ook een leuke anekdote?

news-image

Heb jij ook een leuke anekdote zoals de snoekduik van Jeroen? Schroom dan niet en stuur jouw anekdote naar communicatie@portlandpoemas.nl. Ook kan je naar dit mailadres andere stukjes insturen voor op de website of voor in de nieuwsbrief. Denk dan bijvoorbeeld aan wedstrijdverslagen, initiatieven om binnen de vereniging iets te ondernemen of andere input die leuk of nuttig is voor de vereniging. Samen kunnen we de website tot een levendige plek maken om informatie met elkaar te delen.

Wij hopen dit seizoen op veel journalistieke hoogtepunten!
Mocht je het schrijven nu niet zo leuk vinden, maar je hebt wel een mooi verhaal. Kom je verhaal dan gewoon vertellen aan Ingrid of Chris dan gaan wij ermee aan de slag.


Collecte Fonds Gehandicaptensport

news-image

Van 1 t/m 7 april 2018 collecteert het G-Honkbal team voor het Fonds Gehandicaptensport.


De Portland Poema's heeft een team van 12 enthousiaste spelers, die het hele jaar door op donderdag actief trainen!
Dit fonds draagt bij aan het verbeteren van sporten voor mensen met een handicap.

50% van de opbrengst van de collecte komt ten goede van de eigen vereniging.
Met dit geld willen we sparen voor tenues en materiaal, om zo als trotse Poema's het veld op te kunnen!

Het streven is namelijk om dit jaar aan zoveel mogelijk toernooien mee te doen.
Hiervoor is het belangrijk om goed voor de dag te komen.

Mocht je een bijdrage willen leveren, dan staat er een collectebus in de kantine op de bar.
Voor vragen kun je emailen naar g-honkbal@portlandpoemas.nl of spreek een van de coaches aan op de donderdag!

Sportieve groet,

De G-Honkbal coaches, Charlie, Irma, Laura en Mignon


Algemene Ledenvergadering op donderdag 19 april

news-image

Het is er weer tijd voor, de voorjaarseditie van de Algemene Ledenvergadering. Hierbij dan ook direct de uitnoding voor al onze leden. Op 19 april zal de "ALV" in ons eigen clubhuis worden gehouden. Vanaf 20 uur zijn jullie allemaal van harte welkom en vanaf stipt 20.30 uur starten we de vergadering. De vergadering zal tot uiterlijk 22 uur duren. 

Wij hopen op een grote opkomst te kunnen rekenen. Tot donderdag de 19e!


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18