Laatste Nieuws

Baseball Summer Training @ Poema's

news-image

Wat blijft het toch vreemd dat in de periode waarin het weer het mooiste is in Nederland, we stoppen met honkballen. Daar denken wij bij de Poema's alleen anders over. De komende weken organiseren de Poema's namelijk weer de inmiddels traditionele Summer Baseball Training. Het enige bijzondere aan deze trainingen is dat ze dit jaar op donderdag zullen worden gegeven.

Ook kunnen dit jaar weer vrienden, vriendinnen, familieleden of vage kennissen meedoen met de trainingen. De trainingen zijn voor iedereen toegankelijk. Als je geen lid bent van de Poema's dien je je alleen wel vooraf aan te melden. Dit kan door een mail te sturen naar: honkbal@portlandpoemas.nl met als onderwerp Summer Baseball Training. Vermeld hierbij dan ook je naam, leeftijd en eventuele honkbal ervaring. Meer hoef je niet te doen om mee te kunnen trainen.

De training wordt volgens de onderstaande verdeling ingedeeld: 

  Dag  Tijd   Teams
  Donderdag 17:00 - 18:00   Beeball Majors & Pupillen 2
  Donderdag 17:00 - 19:00   Pupillen 1 & Aspiranten
  Donderdag 19:00 - 21:00   Junioren & Senioren
  Donderdag 19.00 - 20.30   G-Honkballers (& Senioren)

 

Kom dus als je niet op vakantie bent gewoon lekker honkballen. En neem gerust een ander mee om ook eens in aanraking te komen met onze mooie sport. 


Landelijke G Honkbaldag, georganiseerd door de Dirk Kuyt Foundation

news-image

Op 16 juni was het weer zover, de Landelijke G Honkbaldag werd georganiseerd door de Dirk Kuyt Foundation. Natuurlijk kon het G Honkbalteam van de Poema's, als titelverdediger, natuurlijk niet ontbreken. Klik voor het verslag van deze dag op de "Lees meer"-knop en kom alles te weten over de beleefde avonturen van onze toppers!

Lees meer

Nationale Beeball-dag 2018

news-image

Op 10 juni vond weer de jaarlijkse Nationale Beeball-dag plaats. Dit jaar werd voor onze regio de dag door de Birds in Zoetermeer georganiseerd. Klik op de "Lees meer"-knop voor meer foto's.

Lees meer

Pinkstertoernooi G-Team bij JEKA

news-image

Met Pinksteren speelde onze toppers van het G-Team een toernooi bij JEKA. 
Ben jij ook benieuwd hoe ze het daar gedaan hebben? 
Klik dan op deze link naar het verslag!
Poema-kamp 2018

Beste ouders/verzorgers en jeugdleden,

 
Op zaterdag 7 juli en zondag 8 juli is het weer zover, dan organiseert Portland Poema’s het jaarlijkse kamp op het eigen terrein. Het kamp is in principe voor alle jeugdleden van de Portland Poema’s. De (jeugd)leden zullen in een grote tent slapen die wij tot onze beschikking hebben. In de tent worden legerbedden neergezet waarop wordt geslapen.

Wij zien graag dat de Poema’s naar het kamp komen. Het belooft een leuk en spannend kamp te worden. Dit jaar is er weer een activiteit buiten het Portland Poema’s terrein. De locatie van de activiteit is goed per fiets of met openbaar vervoer te bereiken. 

Het is vanaf nu mogelijk om digitaal aan te melden voor het Poema-kamp 2018. Klik op deze link om aan te melden.
De aanmeldingen en betalingen voor het kamp ontvangen wij graag vóór 28 juni 2018.

De kosten voor het kamp bedragen dit jaar € 35 wat kan worden overgemaakt naar: 
Honkbalvereniging Portland Poema’s
NL87 RABO 0159 3400 98 ovv honkbalkamp 2018 Naam lid

Wil je meer informatie over het kamp, stuur dan een e-mail naar activiteiten@portlandpoemas.nl.

Met sportieve groet,
De activiteitencommissie


Vrijwilligers gezocht Poema-kamp 2018

We zijn nog op zoek naar enthousiaste vrijwilligers om te helpen op het Poema-kamp 2018, die tijdens het kamp willen helpen met het klaarmaken van eten, overnachten en/of eventueel voor vervoer kunnen zorgen. 

Dus papa, mama, broer, zus, oom, tante, oma, opa.....als je zin hebt kom ons helpen om het een onvergetelijk weekend te maken. Al is het maar een ochtendje of een middagje, alle hulp is welkom.
Inschrijven is makkelijk, klink HIER!


(2e hands) kleding bij de Poema's

Ben je nog op zoek naar honkbalkleding zo aan het begin van het seizoen? Ingrid heeft geïnventarisserd wat we nog allemaal op de vereniging aan (2e hands) en nieuwe kleding hebben liggen. Klik op de "Lees meer"-knop voor een Excel bestand waarin je kunt zien wat er beschikbaar is en tegen welke prijs. Heb je ergens interesse in? Stuur dan even een e-mail naar ingrid@portlandpoemas.nl met als onderwerp "Kleding".

Lees meer

Programma, uitslagen en standen nu up-to-date op onze site

Met dank aan de inspanningen van Samuel Carlier, ook wel bekend als dé slugger van het heren team, zijn op onze site nu ook het actuele wedstrijdprogramma, -uitslagen en de standen terug te vinden. Ook de teamindeling staat vanuit de KNBSB Competitie App op de site. Sta je er niet tussen met je naam (of wel en dat wil je liever niet), dan kan je dat zelf aanpassen in de persoonlijke privacy instellingen in de KNBSB Competitie App. Misschien dat de lay-out wat zal veranderen, maar de data is in ieder geval al beschikbaar. Klik gerust eens rond om te kijken waar de data te vinden is (Homepage, wedstrijdkalender & teamsites). 

Bedankt Samuel!


Is it a bird? Is it a plane?

news-image

Al jaren is Jeroen één van de sterren van het G-Honkbalteam van de Portland Poema's. Het is dan ook geen nieuws als we Jeroen op de donderdagavond op ons complex lekker aan het honkballen zien. Maar donderdag 5 april zal vanaf nu in de analen terugkomen als keerpunt in de carrière van Jeroen, daar zijn wij van overtuigd. Waarom is dat dan vragen jullie jezelf natuurlijk af. Nou, op die illustere donderdagavond werd in het luchtruim boven het honkbalveld een vliegend object waargenomen. Was het een vogel? Was het een vliegtuig? Niets van dat alles, het was Jeroen die voor het eerst op het veld dook naar een bal! Jullie lezen het goed, Jeroen duikt tegenwoordig dus zelfs naar ballen. Hoewel op het fanatisme van Jeroen nooit iets is aan te merken, gaat Jeroen hiermee toch weer een niveau omhoog.

Inmiddels hebben we Jeroen laten weten dat dit soort acties natuurlijk ook meer verwachtingen schept naar de toekomst. Vooralsnog blijft Jeroen volledig zichzelf en weet hij ook dat hij nu waarschijnlijk eerst met de druk om moet leren gaan van de hoog gespannen verwachtingen. Wij zullen in ieder geval bij de eerst volgende keer dat er een bal op duikafstand richting Jeroen gaat onze adem niet meer inhouden, die pakt Jeroen gewoon!


Heb jij ook een leuke anekdote?

news-image

Heb jij ook een leuke anekdote zoals de snoekduik van Jeroen? Schroom dan niet en stuur jouw anekdote naar communicatie@portlandpoemas.nl. Ook kan je naar dit mailadres andere stukjes insturen voor op de website of voor in de nieuwsbrief. Denk dan bijvoorbeeld aan wedstrijdverslagen, initiatieven om binnen de vereniging iets te ondernemen of andere input die leuk of nuttig is voor de vereniging. Samen kunnen we de website tot een levendige plek maken om informatie met elkaar te delen.

Wij hopen dit seizoen op veel journalistieke hoogtepunten!
Mocht je het schrijven nu niet zo leuk vinden, maar je hebt wel een mooi verhaal. Kom je verhaal dan gewoon vertellen aan Ingrid of Chris dan gaan wij ermee aan de slag.


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12