Dirk Kuyt Foundation: Kampioen der Kampioenen!

Op zaterdag 3 juni vond de door de Dirk Kuyt Foundation georganiseerde Kampioenendag plaats in de "hometown" van Dirk Kuyt, Katwijk. Op dit evenement werd dit jaar óók de nationale G-honkbaldag gehouden. Zoals zo vaak was ons G-team het visitekaartje van onze vereniging op deze kampioenendag. En wat een dag zou het worden...

In de trailer van de kampioenendag was één van de kanjers van ons G-team (Jeroen) al te bewonderen geweest. Klik hier voor de trailer waarin Jeroen het maximale eruit haalt, een voorbode van wat zou gaan komen.

Na een geweldige dag waar het sporten en het fijn omgaan met elkaar centraal stond, werden de kampioenen namelijk bekend gemaakt. En drie keer raden wie de Rinus Paardekoper bokaal aan het eind van de dag mocht ontvangen uit handen van Dirk zelf mocht ontvangen? En wie denk je dat vervolgens met Ali B op het podium het "Kampioenen, kampioenen!" door de speakers deed brullen. Jawel hoor, onze eigen G-team. Onder begeleiding van Irma en Bill gingen de kanjers van het G-team met metaal volgehangen weer richting huis.

Willen jullie nog meer weten over de Dirk Kuyt Foundation Kampioenendag of over de stichting zelf, klik dan hier.

Van harte gefeliciteerd met deze super prestatie. Het komt niet vaak voor dat je jezelf Kampioen der Kampioenen mag noemen. Wat zijn jullie geweldig! Voor jullie dus ook een mooie plek in de Portland Poema's prijzenkast.

Dirk Kuyt Foundation: Kampioen der Kampioenen!
Medaille Kampioenendag
Medaille

Beeball Majors Kampioenen Warming-Up toernooi 2017

Bij het jaarlijkse "Warming-Up" toernooi als afsluiting van de periode met oefenwedstrijden bij de Orioles, hadden de Portland Poema's dit jaar iets moois te vieren. Nadat beide poulewedstrijden door het team onder leiding van Fanor & Hakan overtuigend waren gewonnen. Pakte het Beeball Majors team van de Poema's ook de winst in de finale. Het resultaat, een heleboel plezier en een mooie beker. De eerste trofee van het seizoen is een feit!

Klik hier voor meer foto's van deze mooie honkbaldag. 

Beeball Majors Kampioenen Warming-Up toernooi 2017