Kennis Maken

Heb je interesse om kennis te maken met onze vereniging? Dan kan dat op een aantal manieren. Uiteraard ben je van harte welkom op onze accommodatie. Op de momenten dat trainingen of wedstrijden bezig zijn, kan je altijd een kijkje komen nemen. Daarnaast organiseren wij ook regelmatig andere activiteiten. Spreek gerust iemand achter de bar van de kantine, een toeschouwer of één van de coaches aan.
Voor de trainingen, wedstrijden en andere activiteiten verwijzen wij je graag naar de wedstrijd- of activiteitenkalender (bij 'Nieuws') op de website.

Het is mogelijk om gratis een drietal proeftrainingen mee te doen. Hiermee maak je op een actieve manier contact met onze leden en het honkbalspel. Voorafgaand aan deze proeftrainingen vragen wij je wel het formulier voor de proeftrainingen in te vullen door hem eerst uit te printen of de PDF digitaal in te vullen. Het invullen van dit Proeftrainingsformulier zorgt er onder andere voor dat je verzekerd het veld op loopt. Het ingevulde formulier kan je meenemen naar de training en afgeven aan de trainers/coaches. Of je kunt het naar ons algemene mailadres: honkbal@portlandpoemas.nl toesturen.
Wij raden aan om via het contactformulier op onze website even af te stemmen bij welk team en op welke trainingstijd je het best kunt meetrainen. Wij nemen dan contact op om dit af te stemmen. Tot snel!