Ga terug naar vorige pagina

SlowPitch team

We zijn al een paar weken lekker aan het trainen met een gezellige groep spelers. 'Gewoon' op een leuke manier lekker bewegen en het allertofste spelletje spelen. We hebben een diverse groep enthousiaste spelers van oud-softbalsters, een paar heren softballers en ouders van spelende kinderen (ervaren spelers en beginners door elkaar).

We trainen nog even op de zondagmorgen van 10 tot 11 uur in Sportzaal Portland, maar zodra het weer het weer toelaat gaan we lekker op de maandagavond naar buiten. Op diezelfde maandagavonden willen we ook wedstrijden tegen andere SlowPitch teams spelen.

Bij deze de uitnodiging om gezellig mee te komen doen. De 1e keer is gratis, de volgende keren kost het 5 euro per avond (dat is inclusief een drankje uit de kantine). Hiervoor zijn strippenkaarten te verkrijgen voor 5x meedoen, maar trainingslid voor een heel seizoen worden kan natuurlijk ook. 
We zijn ook op zoek naar tegenstanders, weet je een leuk team om tegen te spelen dan horen we dat graag via: slowpitch@portlandpoemas.nl