Ga terug naar vorige pagina

Hoogtepunten van 5 juni 2016

Ondanks de nederlaag van het heren honkbalteam tegen Catch met 4-15, vielen zeker ook mooie momenten te beleven. Na een monster homerun tegen gekregen te hebben (Marciano kwam na tegen het hek te zijn gelopen nog 15 meter tekort), herpakte Falko zich als pitcher en gooide een prima pot. Hoogtepunt van de wedstrijd was echter de stootslag-honkslag van de watervlugge Aidel!

Bij de middag wedstrijd van de aspiranten 1 liet Marciano zien een vlugge leerling te zijn. 's Ochtends vloog er een bal over zijn hoofd in het linksveld, maar in deze wedstrijd sloeg hij hem zelf het stadion uit! Daarnaast was ook nog een MLB waardige actie van Quinten te zien. De scheidsrechter omschrijft de actie als volgt: 
Met spagaat over de tikkende derde honkman heen vliegend, liggend op zijn buik in fout gebied, met linkerhand dreigen het honk te pakken, terugtrekken en met rechts honk pakken!
Voor de mensen die erbij zijn geweest was het vast geweldig om te zien! Ook in deze wedstrijd was dus wel weer het nodige spektakel te beleven.

Ben je benieuwd naar welke wedstrijden volgende week op het programma staan omdat je geen Poema hoogtepunten wil missen? Klik dan hier voor het bekijken van de wedstrijdkalender.