Ga terug naar vorige pagina

SponsorKliks, weet jij nog het werkt?

Bij de laatste Algemene Ledenvergadering (ALV) van 16 maart van dit jaar is de gratis manier van sponsoren van onze vereniging met "SponsorKliks" ter sprake gebracht. Voor veel aanwezigen op de ALV was SponsorKliks een grote onbekende. Dit ondanks het feit dat het SponsorKliks logo (en de hieraan verbonden link) toch al jaren op de website van de Portland Poema's te vinden is. Gelukkig zien we dat SponsorKliks inmiddels meer gebruikt wordt dan dat dit vroeger het geval was. Het lijkt er echter op dat deze toename van het gebruik van SponsorKliks veroorzaakt wordt door slechts een klein groepje online winkelaars binnen de club. Bij deze willen wij jullie er nog eens op wijzen dat je met SponsorKliks bij een heleboel online (web)winkels spullen kunt kopen waarmee je "provisie" voor de Portland Poema's kunt verdienen. En dat dus zonder dat je zelf meer voor de aankoop hoeft te betalen! Tot op heden hebben we via SponsorKliks in het jaar 2016 ruim EUR 200 verdient en dat is natuurlijk hartstikke mooi. Maar, volgens ons kunnen we met wat meer bekendheid van SponsorKliks daar nog een veel mooier bedrag van maken. Via de "Lees meer" link treffen jullie meer info aan. Heb je nog vragen over het gebruik van SponsorKliks? Vul dan even het contactformulier op site in of stel je vraag aan anderen binnen de vereniging.

SponsorKliks, heeft het zin om hieraan mee te doen?

Beste potentiële Poema-sponsor,

Deze maand ontvangt een volleybalvereniging ruim € 1.000 uitgekeerd van SponsorKliks en daar is Portland Poema's best jaloers op. Dit geld ontvangen ze omdat leden van die vereniging bij een online aankoop eerst naar www.sponsorkliks.com gaan. Vervolgens klikken ze op een winkellogo en wordt bij een aankoop commissie gegeven zonder dat er iets extra's wordt betaald. Zo heeft die vereniging al ruim 8000 euro bij elkaar geklikt! Zover zijn wij nog niet, maar met een opbrengst van meer dan EUR 200 zijn we op de goede weg. De vraag of het zin heeft om mee te doen is in ieder geval makkelijk te beantwoorden. "JA"!

Het vakantiegeld wordt weer uitgekeerd waardoor er waarschijnlijk nog meer online wordt gekocht. Zou jij bij je volgende online aankoop aan de SponsorKliks pagina van Portland Poema's willen denken. Het is een hele kleine moeite, die ene extra klik, maar zoals je nu weet kan het een groot financieel effect hebben.

Alvast bedankt namens Portland Poema's, we kunnen het geld goed gebruiken.

Het internetadres van de pagina Portland Poema's van is:
www.sponsorkliks.com/products/partners.php?club=2810

Je gaat overigens ook naar dit internetadres als je op onze website op het SponsorKliks logo onderaan deze pagina klikt.

Bij SponsorKliks vindt je vele grote en bekende winkels, hieronder zie je de gerealiseerde commissiepercentages van afgelopen maand van winkels die de meeste inkomsten binnen SponsorKliks opleveren.
Venere 12.0%
Zalando 8.0%
Hotels.com 6.7%
Conrad 5.0%
Viking 5.0%
Wehkamp 4.3%
Expedia.nl 4.1%
Coolblue 3.7%
Centralpoint.nl 3.5%
Media Markt 3.0%
Bol.com 2.2%
KLM 1.2%


Booking.com ontbreekt in het overzicht omdat de omzet niet wordt doorgegeven. Commissie bij Booking.com o.b.v. boekingen waarvan omzet bekend is, is circa 5,5%

SponsorKliks: de verdiensten tot 18-05-2016

Via onderstaande link is een bestandje te downloaden waar de verdiensten in te zien zijn die door het gebruik van SponsorKliks dit jaar aan Poema's beschikbaar worden gesteld. 

SponsorKliks: de verdiensten tot 18-05-2016