Organisatie Portland Poema’s

Portland Poema’s is een honkbalvereniging op Rotterdam Zuid.

De accommodatie van onze club ligt aan de Oldegaarde (nr. 425) in het Zuiderpark. Begin Juni hebben we onze nieuwe honk- en softbal accommodatie aan de Oldengaarde in gebruik genomen. Bij honkbalvereniging Portland Poema’s kan je – in de zomer én winter – terecht voor honkbal (gerelateerde) sportactiviteiten en gezelligheid voor jong en oud.

Portland Poema’s is een Sportplus+gecertificeerde vereniging. Dit betekent dat onze vereniging meer is dan alleen een sportvereniging. De Poema’s levert op meerdere vlakken een bijdrage aan onze maatschappij. Zo hebben we naast de reguliere honkbalteams ook BeeBall-, Softbal- en G-honkbalteams. Verder begeleiden we honkbalactiviteiten bij de Schoolsportverenigingen Pendrecht en Tarwewijk en geven we clinics in de wijken rondom de vereniging. Ook doen we weer mee met het “Alleen Jij Bepaalt”-project en hebben we een AJB-team die wedstrijden speelt. Voor ouderen/60+, mensen met een beperking en bij zorginstellingen in de buurt organiseren we een leuke activiteit die Bean Bag Baseball heet, een soort combinatie van sjoelen, jeu de boules en honkbal.
We willen Slow-BeeBall (wandel-honkbal) opstarten voor ouderen/60+ die beter ter been zijn en nog lekker willen bewegen. Nieuw is ons gezellige SlowPitch mix-team, waar we elke week gezellig mee trainen en wedstrijden spelen op de maandagavond.

Fijn dat je een kijkje neemt op onze website, maar we hopen je natuurlijk snel op het honkbalveld van onze vereniging tegen te komen! Wil je nader kennis maken met Portland Poema’s of heb je vragen?


Mail ons!

Portland Poemas Logo