Bij de Portland Poema’s hebben we momenteel 2 heren honkbal teams voor honkballers vanaf 20 jaar.
De teams trainen samen op dinsdag en donderdag in de avond, direct na de Junioren.

Honkbal Senioren 2

 • NL Doet 2024
  Kom zaterdag 16 maart gezellig meehelpen om de accommodatie speelklaar te maken.Er is genoeg te doen en voor iedereen is er wel ’n klusje. Al kan je maar 2 uurtjes helpen, ook dan is ’t fijn erbij te zijn!… Read more.
 • Open Dag Portland Poema’s
  Open Dag honkbalvereniging Portland Poema’s voor de hele familie.Maak kennis met de vereniging en onze mooie sport. Er zijn diverse stands met informatie over het leuke honkbalspel.Ook is er een kraam met popcorn, suikerspin en overheerlijke ‘home’burgers! Honk-/Softbal clinicsBaseball5G-HonkbalGoldenSports 55+SlowPitchPeuterhonkbal… Read more.
 • Baseball Summer Bootcamp 2023
  -Honkbal op Zuid vakantie activiteiten –         Woensdag 12 juli, 19 juli en 26 juli 2023 Baseball Summer Bootcamp zijn speciale trainingen in de zomervakantie.Een middagprogramma bestaande uit trainingen waar je extra of nieuwe vaardigheden kan leren.Dit vindt plaats op het terrein bij Honkbal op Zuid. Kan… Read more.
 • Klaverjassen bij de Poema’s
  De try-out avond was leuk en smaakt naar meer, dus als je ook op klavers & azen ‘aast’? Kom dan gezellig meekaarten op vrijdagavond 10 maart. Voor beginners willen we ook een tafel starten, dus heb je het al jaren niet gedaan (fietsen verleer je ook niet) of wil je… Read more.
 • Landelijke BeeBalldag 2023
  Tot onze trots kunnen we eindelijk gastvereniging zijn van de Landelijke BeeBall dag 2023.We kijken er enorm naar uit en hopen heel veel Beeballertjes te mogen verwelkomen op Rotterdam Zuid. Houd deze pagina in de gaten voor meer informatie of mail naar beeball@portlandpoemas.nl Wil je meedoen? Aanmelden kan via de… Read more.