Zin om lekker samen buiten te bewegen?
Kom dan naar de Portland Poema’s!

De Portland Poema’s zijn heel erg verheugd dat ze eindelijk – na alle corona-perikelen – kunnen beginnen met GoldenSports voor de oudere (55+) senior. Een initiatief om ouderen sociaal in beweging te krijgen en te houden. Lekker laagdrempelig in groepsverband, heerlijk in de buitenlucht, bewegen onder leiding van de professionele honkbalcoach Shurty Tremus. Naast conditiegym, balans/stabiliteit en coördinatie-oefeningen op eigen niveau worden er ook spelvormen gedaan met een knipoog naar honkbal. 

Alle senioren kunnen meedoen en zijn vanaf 23 juni van harte welkom. De activiteit is voor iedereen geschikt, ook voor mensen met lichamelijke klachten.Oudere senioren/mindervaliden die minder actief bezig willen zijn kunnen op de woensdagmorgen ook (bord)spelletjes spelen (aan tafel, zoals rummikub, kaarten, dammen, etc…) en/of gezellig koffiedrinken met andere leuke vrijwilligers.

De beweegactiviteit is iedere woensdag van 10.30-11.30 uur op de accommodatie van Honkbalvereniging Portland Poema’s aan de Oldegaarde 425 (vlakbij metrostation Slinge). De kosten zijn €3,50 euro per keer (incl. consumptie).
Een strippenkaart behoort tot de mogelijkheden en zo’n 10 rittenkaart kost €30,- euro. Bij een zorgverzekering via het VGZ Rotterdampakket zijn zelfs de eerste 16 weken gratis. Koffiedrinkers en sporters zijn welkom vanaf 10 uur en ook na de training kan er nog gezellig een bakkie gedronken worden. Bij voldoende animo wordt er 1x per maand een lunch verzorgd en ook in de zomervakantie gaat deze activiteit gewoon door… Vanzelfsprekend worden de coronamaatregelen gerespecteerd!

Aanmelden kan bij Ingrid of Shurty: goldensports@portlandpoemas.nl of bel met vragen of voor meer informatie: 06-54238341. Gewoon langskomen kan natuurlijk ook!


GoldenSports logo

Over GoldenSports
GoldenSports is een stichting die als doel heeft het bevorderen van de vitaliteit van ouderen zodat ze langer gezond thuis kunnen blijven wonen. Door samen te sporten en bewegen ontmoeten ouderen hun buurtgenoten en ontstaan nieuwe sociale contacten. GoldenSports is opgenomen in de landelijke database sport en beweeginterventies van Kenniscentrum Sport en Bewegen en in de databank sociale interventies van Movisie. In Rotterdam werkt GoldenSports samen met Rotterdam Sportsupport en diverse sportverenigingen.