Hier vind je alle informatie op het gebied van maatregelen die de club treft om de verspreiding van het Corona virus het hoofd te bieden.

Het betreft hier de praktische uitwerking van de door de overheid opgelegde regelgeving. De landelijke bond KNBSB geeft richtlijnen specifiek voor onze sport die door de club worden toegpast. Het bestuur van de Portland Poema’s heeft voor zover van toepassing op bepaalde punten voor onze club invulling gegeven, maar altijd in lijn met de landelijke richtlijnen van de overheid en de KNBSB.
Meer over Corona op de volgende links:
Corona en Sport op de site van Rijksoverheid
– Corona en Honkbal op de site van de KNBSB

Momenteel is er een winterstop en wordt er in de zaal getraind. Aangezien dit binnen is geldt hier een ander (strikter) protocol.
Op deze pagina vind je het protocol dat geldt in de zaal.


 • Start trainingen 2021
  We gaan weer beginnen met de honkbaltrainingen voor de jeugd en (helaas maar) enkele senioren tot 27 jaar. Jeugd t/m 15 jaar is welkom voor proeftrainingen op de woensdagmiddag…. Read more.
 • Corona-Update (Even Geduld)
  Helaas op korte termijn nog geen honkbal plezier, maar we hopen op tijd vóór de start van de oefenwedstrijd periode & competitie weer vol aan de bak te kunnen…. Read more.
 • Corona-Update (winter 2020)
  Gezien de mededelingen van premier Rutte van vanavond zit voor ons als bestuur van de Poema’s niets anders op dan tot nader order alle honkbaltrainingen te staken…. Read more.
 • Corona
  We beginnen weer! Door de versoepeling van het Coronabeleid mogen we – weliswaar onder strikte voorwaarden – gelukkig weer honkballen! Lees meer over de maatregelen en mogelijkheden op onze Corona-pagina!… Read more.