Op Zaterdag 23 oktober 2021 organiseert Portland Poema’s het jaarlijkse Familiedag event.
De Familiedag is de viering van het einde van een vreemd maar toch nog geweldig honkbalseizoen, dit doen we met een sportieve uitdaging en een heerlijke BBQ.

Graag willen wij jullie, de leden, familieleden, vrienden en/of kennissen dan ook hierbij uitnodigen voor dit event.
Op de Familiedag spelen wij onder andere een Mixed Slow pitch Toernooi (zachte bal) en zijn er diverse spelletjes waarmee extra punten verdiend kunnen worden.
Bij dit mixed toernooi zullen de teams bestaan uit een combinatie van leden, ouders/ familie en vrienden van alle leeftijden. De dag sluiten wij af met een BBQ.

Altijd al eens willen honk-/softballen? Zin in een gezellige dag met vrienden, ouders en/of familie? Of ben je bereid om op de familiedag een handje te helpen met opbouw, kantine, toezicht/ begeleiden bij 1 van de spellen of teams?
Kan of wil je niet meedoen aan de wedstrijden, dan kan je natuurlijk altijd nog wél aansluiten bij de BBQ. Ook is het mogelijk om wel aan de sportieve activiteiten mee te doen en thuis te gaan eten.

GEEF JE NU OP!!

Vanaf 11:00 uur ben je welkom bij de Poema’s, Oldegaarde 425 te Rotterdam.
Wij starten om 11:30 uur met de inschrijving voor de spelers, die worden ingedeeld in diverse teams.
Om 12:00 uur starten de wedstrijden.
Rond 15:45 uur is het einde zijn van alle wedstrijden en spellen.
En de rij voor de BBQ zal kunnen gevormd worden rond 16.00 uur.

Het aanmelden voor de wedstrijden en/of de BBQ kan via deze link.

Mocht je verhinderd zijn of misschien wel mee willen helpen als vrijwilliger, laat ons dat even weten via een mail naar rebecca@portlandpoemas.nl

De kosten voor de BBQ zijn: tot en met 12 jaar € 7,50 en vanaf 12 jaar en ouder € 10,00
Graag voor 21 oktober 2021 de kosten voor de BBQ overmaken naar:
Honkbalvereniging Portland Poema’s
Bank • NL87 RABO 0159 3400 98 ovv Familiedag 2021