Bij de Portland Poema’s hebben we momenteel 1 BeeBall team voor de jongste honkbalspelers van 4 t/m 10 jaar. Het team traint op woensdag.

Beeballers 2021

 • Landelijke BeeBalldag 2023
  Tot onze trots kunnen we eindelijk gastvereniging zijn van de Landelijke BeeBall dag 2023.We kijken er enorm naar uit en hopen heel veel Beeballertjes te mogen verwelkomen op Rotterdam Zuid. Houd deze pagina in de gaten voor meer informatie of mail naar beeball@portlandpoemas.nl Wil je meedoen? Aanmelden kan via de… Read more.
 • Try-out Peuter-honkbal
  De komende paar weken gaan we Peuter-honkbal uitproberen, dus als jullie nog kids weten (van 2 t/m 6 jaar) die lekker spelenderwijs willen bewegen dan zijn ze van harte uitgenodigd. Ook eventuele hulp is welkom op de woensdagmiddag van 16-17 uur 🙃⚾🥎… Read more.
 • Summertraining 2022
  Tijdens de zomervakantie organiseren de Portland Poema’s de komende 5 weken:Summer Training Graag willen wij iedereen van harte uitnodigen voor deze Summer trainingen (deelname gratis)Iedereen is welkom dus ook gezellig een vriendje of vriendinnetje mee naar één van de trainingen.Uiteraard zijn ouders of andere familieleden van harte welkom om een… Read more.
 • Teamfoto Beeballers
  De BeeBallers zijn dit seizoen het eerste team met een officiele teamfoto op de website!En zoals je ziet hebben ze enorm hun best gedaan om er op hun paasbest op te komen 😀Welk team volgt?… Read more.
 • Baseball-bingo met de Pupillen
  Gisteren een onwijs leuke middag gehad bij de hoofdklassewedstrijd: Neptunus–Pioniers met ons HB pupillen 1-team (en ’n paar ‘verdwaalde’ BeeBallers 🙂De begeleiding moest vooraf wel getest worden, maar dat mocht de pret niet drukken… We hebben met z’n 20-en heel fanatiek Baseball-bingo gespeeld. Alle foutballen werden verzameld en – door… Read more.